Elektromos gitárral kapcsolatba lenne pár kérdés?
Tehát ezt néztem ki magamnak...
Milyen ez a gitár? Akinek van, annak van vele valamilyen problémája? Amúgy ez lenne ez első elektromos gitárom, de akusztikuson már régóta játszok. Tehát elektromoson muszáj pengetővel játszani, vagy szoktak ujjal is pengetni (akusztikuson sokáig úgy játszottam, de néhány éve már akkordozok, szóval akkor pengetőt használtam)?
Mellé ezt az erősítőt néztem ki:
Ez nem gagyi? Vagy ha még valaki tud ilyen árban jobbat, az írjon.
Köszi!
Főképp rock érdekel...
Hát kedvenceim pl.: Guns N' Roses, AC/DC, Slipknot, Nirvana, Led Zeppelin stb... Szóval szerintem elég széleskörű... :)
A Squierek jók, ha a Stratocaster áll hozzád közelebb, akkor szerintem korrekt, mondjuk előtte mindenképp próbálj ki többfélét hangszerboltban, én pl rosszul vagyok a strató hangerőpotijától, stb, ezért ideális végigpróbálni többet, ennyi pénzért már van választék.
Az erősítő viszont nem tűnik valami biztatónak, de mondjuk tudnunk kéne tényleg hogy mit akarsz játszani, és az alapján nézni valamit. Egyébként ez pl szimpatikus nekem: [link]
sokat lehet variálni a hangzásán, ami az első időkben fontos, hogy megtaláld a sajátod, aztán az alapján továbblépni. a Wattszám nem minden, 60W úgy is tök fölösleges amíg otthon gyakorolgatsz, aztán ha lesz zenekar, veszel egy fullcső fejládát és kész. Addig sztem jó ez, biztosan nagyot szól ez is :D
15:11 !
Eggyet értek!Cort a legjobb választás vagy pedig Ibanez ! Nagyon sok rétű hangszerek,most lehet ezeket a zenéket szereted én is így kezdtem,de ha már slipknotba benne vagy kitudja késöbb mi fog megtetszeni? Cort az nagyon jó ezekre a zenékre de nem a legjobb.Viszont ha késöbb áttérsz durvább zenére akkor egy fender vagy squier nagyon nem lesz jó+a squierek olcsóbb kategóriában csak 21 bundosak.Szóval ha te most úgy döntesz csak ritmus gitáros leszel és mondjuk 1 hónap mulva fogod már a fejed mert mégis szólózni akarsz akkor nemfogsz valami jól boldogulni 21 bundal.
Én cort/Ibanez mellet voksolok.
Erősítő mellet viszont egyértelműen Marshall.Tökéletes minden zenei stílusra.De a PeaveY sem gagyi márka.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!