Elektromos gitárral kapcsolatba lenne pár kérdés?
Figyelt kérdés
Tehát ezt néztem ki magamnak...
Milyen ez a gitár? Akinek van, annak van vele valamilyen problémája? Amúgy ez lenne ez első elektromos gitárom, de akusztikuson már régóta játszok. Tehát elektromoson muszáj pengetővel játszani, vagy szoktak ujjal is pengetni (akusztikuson sokáig úgy játszottam, de néhány éve már akkordozok, szóval akkor pengetőt használtam)?
Mellé ezt az erősítőt néztem ki:
Ez nem gagyi? Vagy ha még valaki tud ilyen árban jobbat, az írjon.
Köszi!
2011. febr. 19. 11:18
11/12 A kérdező kommentje:
Hát igen jó lenne egy Ibanez vagy Cort gitár de hát jelenleg nincs annyi pénzem, hogy megtudjam venni őket + még az erősítő is... Meg a bundokkal kapcsolatban, hogy úgy általában 22 bundosok szoktak lenni, és annyi nem elég? vagy annál jobb minél több van? de amúgy köszi a válaszokat :D
2011. febr. 20. 20:14
12/12 Daweee000 válasza:
Abban az árban amiben az a Squier van, lehet már kapni mindenfélét (bár az olcsó <100K ibanezeket nem igen ajánlanám) bund szükséglet pedig stílustól függ, 22 a legtöbb esetben untig elég, max a nagyon tekerős, lehangolt cuccoknál használják ki a 24et, a Fenderek 21-e pedig alkalmanként idegesítő tud lenni, de kézügyességgel kompenzálható :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!