Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tápszerrel kapcsolatba kérdés...

Tápszerrel kapcsolatba kérdés (? ) (Többi lent)

Figyelt kérdés
Bukós a babám. Mondták hogy a BEBA tápszer egyik fajtáját vegyük mert az jó lesz neki. De nehez kikeverni ugy hogy ne legyen csomós és egy csomó időt elvacakolok vele, a gyerek meg addig ordit...! Szóval a kérdésem hogy lehetne ugy csinálni, hogy etetés után kikeverem a következő adagot, és 3 óra múlva azt eszi?
2010. nov. 29. 13:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem ajánlom.

Én vettem egy pici szűrőt, pohárban kavarom össze, és a szűrőn átvakarom a tápszert.

Kb fél perc, és nem csomós.

2010. nov. 29. 13:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Képzeld, én 4 hónapig kevertem a tápszert a lányomnak, és szűrőn szürtem át. Mignem egyszer valaki rámszólt, hogy miért így csinálom? A tápszer dobozára is az volt írva, hogy tegyem be a cumisüvegbe, a vízbe, és össze kell rázni. Hihetetlen, de sosem volt csomós többé, nem tömte el a cumi lyukát.
2010. nov. 29. 13:50
 3/5 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Amúgy lehet úgy csinálni ahogy írod, hogy 3 óra múlva kapja meg, de hűtőben kell tartani a kikevert tápszert. Én este mindig megcsináltam előre az éjszakai és a reggeli adagokat, mert félálomban, kómásan biztosan nem tudtam volna megcsinálni, hogy közben ott ordít a gyerek.
2010. nov. 29. 13:52
 4/5 A kérdező kommentje:
igen de az a sima tápszer...Ez becsomósodik...sajna...! A sima tápit én is ugy keverem, de ezt nem lehet!!!
2010. nov. 29. 13:52
 5/5 anonim ***** válasza:
:( Akkor én is a szűrőn való átpasszírozást javaslom továbbra is. És nyugodtan keverd be a következő adagot is, és tedd a hűtő ajtajába, semmi baja nem lesz az égvilágon. :)
2010. nov. 29. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!