Mi a véleményetek Mr. Bustáról?
Figyelt kérdés
2014. aug. 13. 20:48
11/24 anonim válasza:
Mégis könnyen lehet, hogy Kyd featelni fog Bustával.
12/24 anonim válasza:
Nincsenek rosszban, AK26-tal is láttam nemrég Tkyd-et egy fényképen.
13/24 anonim válasza:
buszta attól még csicska marad, hogy Mo. egyik legjobb MC-je leáll vele featelni.
a nagy nézettséggel jön, a mutatom a fukkot szám nézőinek 80%-a biztos hogy furacsére, esemre, vagy a beerseere keresett rá, nem busztára. ez egy csicska, aki más hátán, meg kreált "háborúkkal" akarja felhúzni magát.
15/24 wwe a kiraly válasza:
Na figyeljetek ide en Real TRrill Music rajongo vagyok Mr.Busta egy pelda kep nezetek meg az amerika rapperek mind a teveben nyomatjak magukat hogy ilyen meg olyan nagy sztarok. Kit latatok a Rel Trill Musicbol hogy a teveben mondta a dumajat busta igen is egy hatalmas RAPPER o es csapata ugy tet szert tobb millio rajongora hogy a mediabanegyszer nem volt es a dalai moge ha batudnatok latni nem pofaznatok de tudjatok mitt tik tudjatok o erre csak enyit mond: SOHA NE FELJ MERT VANNAK MEG ELLENED EZ FOGJA LEVENNI ROLLAD A TERHEKET . RTM 4EVER
16/24 anonim válasza:
Már szinte hiányoltam a megmondóembereket a válaszok közül
17/24 Smittes válasza:
Kedves Real Trill Music rajongó, a korodra rákérdezhetnék? Én olyan 12-re tippelnék a helyesírásod és a gondolkodásmeneted alapján.
18/24 wwe a kiraly válasza:
Kedves Smitess tevedtel nem 12 vagyok hanem 16 de ha mar annyira erdekell elarulom neked hogy ha akar 30 lenek akk is ez lenne a véleményem
19/24 Smittes válasza:
16 éves vagy és nem tudsz írni, és erre még talán büszke is vagy? Na a tipikus RTM szint :D
20/24 anonim válasza:
#19 Tudod... ez egy életérzés! állítják az ilyen rtm katonák. Ez a szektor ereje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!