Mi a véleményetek Mr. Bustáról?
Figyelt kérdés
2014. aug. 13. 20:48
5/24 anonim válasza:
egy világi csicska.
bővebben: egy köcsög prosztó aki utcagyereknek és gengszternek vallja magát, raphez köze nincs az nem rap hogy: "reteteratata én vagyok a madafaka hahaha".. mindig a MENNYISÉGGEL JÖN, mikor a MINŐSÉG sokkal fontosabb, de nála ez nincs. az egész rintintin egy vicc..
meg attól sem lesz több hogy a klipekben ott virítanak a bérelt audik meg porschék.
7/24 anonim válasza:
Posvány hulladék, annyira nem lát ki a saját egójátol, de mikor valami miatt tartani kéne a pofáját akkor meg csak a zagyválás megy.
8/24 anonim válasza:
Tkyd-et tudom idézni, tökéletesen összefoglalta még ha nem is mondta ki hogy kire gondolt.
"Azok a dalok kerülnek igazán előtérbe,be a médiába és be a hip hop térbe, amik, legyünk őszinték 6 évesen írtam olyat, az óvoda sarkában összehajtogattam, mert nem tetszett igazából."
9/24 anonim válasza:
ha már KYD
'A real Mc-knek szíve van, nem szája' :)
10/24 anonim válasza:
Az ilyenekre mondta annó a világ egyik legnagyobb rapperje, hogy studiogangster.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!