Le bírnám valahol egyben tölteni a GTA San Andreas Rádióinak dalait? Én a Radio X-et szeretném! Be linkelne valaki?
Te szóltál be hogy szóban biztos keményebb vagyok én csak írtam hogy milyen vagyok! Nem magyarországi vagyok! Senki sm érdekel tudom de ne koptasd itt a csőrödet!
NE OFFolj! 1. szabály!
Én is beszólok! 2. szabály: kapd be az édesapád nemi szervét és ne prédikály itt ha valaki hülye kérdéseket ír (én is azt irtam de ezzel leszámítva) Ha nem tetszik a kérdés ne írj és meg van mondva! vagy anyád melletted áll hogy na te kicsiköcsög erre írj választ?!?!
olyan szavunk van hogy "prédikál", aminek az egyes szám első személyű felszólító alakja "prédikálj":)
A százalékom állandóan változik, te amiatt ne aggódj, elég jó helyem van a listán is:)
de miért is magyarázok egy ilyennek? -.-"
jó, elírtam egyes szám, második személy:D
és nemfogok többé ide írni
aki hülye bunkó paraszt, az az is marad, nincs mit tenni:/
minden társadalomban van egy kulturálatlan bunkó réteg, akik lehúzzák az egészet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!