Akusztikus gitar hur elektromos gitaron?
Figyelt kérdés
konkretan a magas E hurra gondoltam mert elszakadt es most nincs lehetosegem masat venni ra.2014. aug. 9. 16:50
1/6 A kérdező kommentje:
Ugy ertem nem tesz ra nagyobb feszitest mint egy elektromos gitar hur nem hajlitja el a nyakat?
2014. aug. 9. 16:52
2/6 anonim válasza:
Lehet, hogy nem érdemes rárakni, nem éri meg, biztos nem véletlenül terveznek külön húrkészletet.
3/6 anonim válasza:
A magas e ugyanolyan elektromos és fémhúros akusztikus gitáron, a 4 mélyebb húr különbözik csak.
4/6 A kérdező kommentje:
ertem akkor nem nagyobb a feszto ero?
2014. aug. 12. 20:53
5/6 anonim válasza:
1000 féle húr létezik szóval hogy milyen erős az főleg attól függ hogy milyen fajta... de egyébként nem lesz tőle baja,
am némely húrok egyaránt jók akusztikus és elektromos gitárokra is
6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt :)
2014. aug. 13. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!