Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen kombót elektromos...

Zaly kérdése:

Milyen kombót elektromos gitár kombót vegyek ha szeretnék green day számokat játszani (tehát fő hogy legyen overdrive hangzása)?

Figyelt kérdés
Olyat szeretnék venni amivel jól lehet green day számokat játszani ahova szerintem kell egy jó overdrive hangzás, de ezen felül más számokat is szeretnék szóval olyan kellene amin ha lehet van overdrive és metál hangzás is nameg looper

2014. júl. 31. 14:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Kb bármilyet.

Looper meg szinte egyetlen erősítőn sincs.

2014. júl. 31. 16:19
 2/13 A kérdező kommentje:
elnézést árat nem írtam :45k alatt
2014. júl. 31. 19:41
 3/13 anonim ***** válasza:

45k alatt loopert senkapsz, Nemhogy erősítőt... Jó hogy nem mindjárt midi vezérlőt akarsz 45ért...

A GD nem distortiont használ?

2014. júl. 31. 20:32
 4/13 anonim ***** válasza:
Belehallgattam. Od
2014. júl. 31. 20:34
 5/13 anonim ***** válasza:
Persze, mindezt 45ezerért. Mi meg adjunk úgy választ, hogy ne legyünk lepontoza. Pont ezért nem számít sokszor semmit, hogy hány százalékban találnak minket hasznosnak. 45 körül ezt nézd meg, a looperes baromságot meg felejtsd el. [link] Ha csak otthonra kell, akkor emg vegyél használtan valami jobb multieffektet aztán hallgasd fejhallgatóval.
2014. aug. 5. 12:27
 6/13 A kérdező kommentje:
ugy volt irva, hogy ha lehet legyen looper, amugy meg tökömet érdekli a pontozásotok. a lényeg azon volt, hogy tudjak green day-t játszani vele ....
2014. aug. 29. 15:24
 7/13 anonim ***** válasza:
Apukám, azt meg bármivel tudsz, rohadtul nem az erősítőn fog múlni.
2014. aug. 29. 18:18
 8/13 A kérdező kommentje:
hidd el nekem, hogy clean be már játszottam elég sokat de ritka tré ;) Szóval azért rohadtul számít, hogy hogyan torzitod
2014. aug. 30. 13:29
 9/13 anonim ***** válasza:

Azt ki mondta, hogy tiszta hangszínen játszd?

Az erősítők 99%-ban van torzítás.

2014. aug. 30. 14:05
 10/13 A kérdező kommentje:
jah de ideiglenesen amit használók az pontosan abba az 1% ba tartozik. Van rajta master hangerő szabályzó és input hangerő szabályzó, szóval azt ha torzítod ugy önmagába akkor szóljál nekem is
2014. aug. 31. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!