Mi a véleményetek erről a gitárról? Samick interceptor.
Figyelt kérdés
itt egy kép róla, használtan szeretnék venni egyet, csak az apám azt mondta hogy egy márkás gitárt kéne vennünk, mondjuk yamahát, de az meg nagyon drága lenne :(
2014. júl. 23. 11:16
2/2 anonim válasza:
Bocs kicsit elkéstem :-)
Én 8 évig nyúztam egyet ez volt az 1. saját gitárom (előtte egy Jolana Telecasteren mókoltam, valami borzalmas volt). Kb. fél éve adtam el és baromira megbántam. Az árához viszonyítva szerintem egy remek gitár volt. Kényelmes volt rajta játszani, a húrok nem voltak a fogólap felett az egekben mint sok olcsó gitáron. Nem tudom, hogy mi lett a márkával mostanában nem találtam webshopokban. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!