Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Samick basszusgitárok jók?

A Samick basszusgitárok jók?

Figyelt kérdés

most venném meg életem első basszusgitárját de nem tudom milyen legyen nézegetem a hirdetéseket. 30 000 Ft a plafon.

a Squiereket zárjuk ki mert csúnyák, és a többi hasonlót is :D további javaslatokat is várok a válaszokban. esélyesek még a vision baltimore johnson gitárok. ezekről mi a vélemény?

2010. jún. 11. 18:42
 1/5 anonim ***** válasza:
nem nagyon hallottam még róluk. én inkább az ibanezt ajánlanám. én 47ért vettem az enyém. megéri még egy picit gyűjteni rá, mert baromi kényelmes. (ibanez GSR 180) haveromnak van egy huszon akárhányezres olcsó baltimore-ja, és ha felveszed a fej lehúzza az egész gitárt.... :( szóval inkább érdemesebb egy kicsivel többet költeni rá.... erősítőt veszel?
2010. jún. 11. 19:05
 2/5 Thurston ***** válasza:
Hát nem. Talán csak az Ibanez szarabb nála... :P
2010. jún. 11. 19:22
 3/5 A kérdező kommentje:

ibanez gsr 200 a kedvenc amit próbáltam is :D de drága. 30 a plafon tényleg már ezzel is feszegetem a határt. erősítő később lesz saját. egyenlőre haveromén tolnám. 28ért van egy harley benton. csak 192 kmet kell érte menni sajnos. megérné elhozni? úgy tudom az jobb a fent említetteknél.

am nem koncert célra venném hanem mert szeretem csinálni, marhulni a haverokkal :D

2010. jún. 11. 23:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Én ismerkedtem testközelből 50 000 forintos Samick basszusgitárral. Az ugyanolyan árkategóriás Squier oda-vissza veri. A Johnsonok sem rosszak, de van nekik egy sajátos hangzásuk, ami vagy tetszik, vagy nem. én a Squierre szavazok.
2010. jún. 12. 02:08
 5/5 anonim ***** válasza:
első vagyok, ha egy gitárért mennl oda-vissza 400 km-t akkor inkább az utiköltséget add hozzá, meg esetleg még egy picit szerezz vaalhonnan és vegyél egy jobbat. ha meg a gsr 200 bejött neked, akkor a lehetőség adott... én mikor boltba nézegettem a basszusgitárokat, megláttam ezt, és mondtam hogy vagy ilyenem lesz, vagy semmilyen..:D a másodikat meg kérdezném, hogy milyen negativ tapasztalati vannak az ibanezekkel.
2010. jún. 12. 14:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!