Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen kombót vegyek?

GYADAM kérdése:

Milyen kombót vegyek?

Figyelt kérdés
Abban kérném a segítségeteket, hogy ti milyen gitárkombót javasoltok? Squier Classic vibe 60's stratocastert használok, és valami hozzá illőt szeretnék vásárolni, tehát nem metálra valót, hanem valami lágyabbat. Fontos, hogy jó clean csatornája legyen, és próbateremben is használható legyen. Maximum 80 ezret tudok rá költeni.
2014. aug. 5. 16:37
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

vagy

[link]

2014. aug. 5. 17:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Próbaterembe, dob mellé ez elég? illetve használtba is benne vagyok!
2014. aug. 6. 08:34
 3/5 anonim ***** válasza:

ha csak ilyen lazább rockot vagy jazzt,bluest játszotok akkor bőven elég tulajdonképpen egy annoi zenekarommal egy kisebb roland cube-ot használtunk metálkodásra szal bőven elég oda 30-40w.

használtan meg ezeket találtam neked :

[link]

[link]

[link]

de nézz körül jómagad is ezen az oldalon... :D

2014. aug. 6. 11:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi, ismerem a gs-t :D ... am meg 1000THX
2014. aug. 6. 16:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Ja, és azt elfelejtettem mondani, hogy nem kell 66 effekt, max egy reverb, vagy mondjuk chorus, de azok legyenek jók
2014. aug. 6. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!