Mit gondoltok? Szerintetek jó az ízlésem zeneileg?
Csak kíváncsi vagyok a véleményetekre, semmi egyéb.:)
Ezeket szeretem:
Depresszió, Tankcsapda, 30Y, HS7, Vad Fruttik, Green Day, Linkin Park, Nirvana, Nickelback, Aerosmith, Scorpions, AC/DC, Guns 'n' Roses, Bon Jovi, Red Hot Chili Peppers, The Pretty Reckless, Oasis, Road, Quimby, Skillet, Evanescence, Lordi, Zanzibar
17/L
ja értem, te arra számítottál, hogy körberajonganak majd, amiért belehallgattál egy agyonhypeolt guns n roses lemezbe. felsőbbrendűnek érzed magad, mert sz.rcsapdát, vad fruttikat, nirvanát, meg quimby-t hallgatsz? mert ezek a mocskok ömlenek mindenhonnan és te meg az ő jogdíjalapjukat támogatod? hát nem vagy felsőbbrendű, tök átlagos vagy.
majd akkor kérkedj az ízlésvilágoddal, ha marcus millert, willie dixont, otis rusht, charlie parkert, robert johnsont, muddy waterst, eric claptont, john coltrane-t, miles davist, django reinhardtot, chet bakert, és weather reportot, meg némi debussy-t, strausst, bartókot, hindemith-t, ravelt hallgatsz. mert a te kedvenc bandáid nagy részére tíz év múlva a kutya nem fog emlékezni, és a divatból is kimennek.
Utolsó! A kérdező,csak kiváncsi volt arra,hogy mások szerint mi a véleményük erről a stílusról,nem furcsa e!
Te azt mondod,hogy túl nagyra becsüli a kedvenc bandáit,és ezzel az ízlését is. Viszont.. Te hogy a re**kes életbe mondasz ilyeneket,azokról a bandákról,akik valamennyire is,de történelmet írtak?!
Persze,persze,a te "csodálatos" komolyzenei ízlésed számodra felbecsülhetetlen,nekünk más zene fekszik!!
Nemértem,egyáltalán,miért kellett ide írni,ha bajod van?!
7-es, nos elég érdekes a látásmódod meg kell hagyni...egy biztos, nagyon alaptalan a vádaskodásod és a lerohanásod, remélem, nem foglak sosem megismerni személyesen, mert képes lennél nekem jönni...:D
Csak kíváncsi voltam, nem kell rögtön pszichológiai képet és nem tudom milyen jövőképet festeni a bandákról...ha csaknem jós vagy, mert akkor elmondhatnád a lottószámokat is! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!