Giulio kérdése:
Denon PMA-860 erősítő nem szól miért?
Figyelt kérdés
a haveromnál a hangfal kábeleket csesztettem rá akartam dugni egy másik hangfal de közben szolt egy és ahogy összeérhetett a kábel szerintem levágta na most nem szol nem ad hangod semmilyen hangfallal mi lehet a baja és mennyi be kerülne csináltatni mert inkább csináltatnám mint venném mert 30 ezer a nten az ára kéz alatt
nagyon sürgőssssssssss
2014. júl. 31. 19:31
1/4 anonim válasza:
Ha szerencséd van, csak egy biztosítékot vágtál le, akkor csk szét kell szedni és kicserélni, párszáz forint, de szerintem inkább a végfokot tetted tönkre, és az annyiba kerül, amennyibe a végfok ic plusz a beszerelés, én nem tudom, milyen van benne.
2/4 A kérdező kommentje:
ha ez igaz akkor bajban vagyok
2014. aug. 1. 00:32
3/4 anonim válasza:
Elég gáz, ha ekkorában nincs védelem, de nem lehetetlen.:S Ha mázlid van, akkor egy biztosítékot ment ki benne, vagy valami védelem kapcsolt be, rosszabb esetben kisebb-nagyobb része károsodott, ez esetben nehéz megmondani, hogy mennyi a javíttatás. (valószínűleg 30 ezer alatt)
Ha úgy gondolod, keríts egy rendes műszerészt és mutasd meg neki.
4/4 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat van egy hobbi szerelő haverom megnézetem vele hátha tudja mi a gond és ha megvan akkor viszem rendes szerelőhöz
2014. aug. 7. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!