Miért fikázzák ennyien ok nélkül Mr. Bustat?
Mert értéktelen szar a zenéje. Nincs bajom a gangsta rappel, attól viszont hülyét kapok, amikor a "Megeszik a gcimet" szintű zenék után van pofájuk azt mondani, hogy ők ezzel a gettóban élő fiatalságot akarják felemelni, és életeket mentenek a zenéjükkel. Nagypofájú gyökér.
Nézd meg a Rapháború című kisfilmet YouTube-on. Egyértelműen stúdiógengszter. Ezzel nincs baj, csak akkor ne keménykedjen.
Hozzáteszem, jobban elítélem, és megvetem azokat, akik tényleg bűnöznek, és erre büszkék is.
"Senkit nem bántott egy szóval sem, és mégis fikázzák.."
Ezt gondold már át mégegyszer.
"És amúgy ha normálisabban meghallgatnák a zenéit, van több olyan is ami tele van érzéssel"
Jó. Akkor én most kimegyek az utcára, azt mondom valakinek hogy megbsztam az anyját, és tele fogom verni a száját gcivel, de hozzáteszem, hogy a saját anyukámat szeretem, és nagyon hűséges vagyok a barátaimhoz. Akkor én most jó ember leszek? Tapsoljanak meg?
"Senkit nem bántott egy szóval sem"
Fankadeli, Curtis, Majka, Dopeman, Kicsi Dope, Kilakikitt, Paja G, soroljam még?
De amitől nekem igazán hányingerem van, az hogy elvileg "értelmes" felnőtt ember létére sem volt képest arra hogy folyamat kényszeresen az egekig felvágjon.
"A halott anyját is szidják"
Na ez is egy vicces kis sztori. Asszem ez Curtis volt, akkor még csak beteg volt az édesanyja, amiről Curtis nem is tudott. De Mr Busta mivel annyira korrekt és egyenes ember, undorító gerinctelen féreg módón, az anyukájának a halálának a körülményét kihasználta arra hogy Curtist visszakozára kényszerítse, és elvileg ez után ki is békültek. De persze a Curtis Diss videók még mindig fent vannak miszter sza#rházi csatornáján. Meg ízlések és pofonok, de nekem egy száma nem tudta a tetszésemet elnyerni. Egyszerű performanszok, egyszerű embereknek. Nagyon butának és megvezethetőnek kell lenned, hogy ne vedd észre, hogy ez a Zsolti mekkora egy gyenge jellemű emberi lény...
@23:04
Sajnos mi túlkvalifikáltak vagyunk ahhoz hogy megérthessük a rendkívül mélyenszántó üzeneteit. Csak a klipjeiben feszülő kopasz redős fejű cro-magnoni ősembereknek van meg ez a csodálatos képessége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!