Kinek hisztek, Paja G-nek, vagy Mr Bustának? (a westendes storyval kapcsolatban) És mi a véleményetek erről az egészről?
Figyelt kérdés
Én inkább Bustának hiszek, mert az alábbi videóban is Paja G "testvére" ejt meg egy egyértelmű hazugságot. http://www.youtube.com/watch?v=S6WDGDGqLdk
Azt mondta először, hogy látta az "egyik AK-s gyereket". Utána azt mondta, hogy Busta 2 testőrrel jött. Az egyik testőr Giajjeno volt, vagyis az "AK-s gyerek". Érdekes, egyik pillanatban még tudja, ki az, utána már nem.
2014. júl. 26. 01:59
11/23 anonim válasza:
Megnézném én azokat az embereket akik a Wantedeseket kicsapják, hát szerintem nem tolong túl nagy sor...
12/23 A kérdező kommentje:
Biztos kemények, attól, hogy nekik nem fekszik a munka.
2014. aug. 18. 20:42
13/23 anonim válasza:
Én se dolgozok, csak alattam nincs merci, sőt egy szaros jogsira sincs pénzem, szóval sanszos hogy ilyen szempontból ők csinálnak valamit jobban.
14/23 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy inkább bűnöznek.
2014. aug. 18. 20:47
15/23 anonim válasza:
de hogy nem sőt ha ésszel csinálná akkor még egy "kis" ember is kiütné:)
16/23 A kérdező kommentje:
Nem lehet kinézet alapján megállapítani.
2014. aug. 18. 22:47
17/23 anonim válasza:
Razóék sokkal hitelesebbek. Miszisz Bukta Zsófi zenéinek 98,999%-a a farkáról szól, hiteltelen, és ezért ő soha nem lehet olyan jó, mint ők. Paja jól tette, hogy odament, jobb is lett volna a behúz egyet a senkiházinak!!
18/23 anonim válasza:
Ja és nem mellesleg Kamion és Awful voltak Bukta 2 testőre!
19/23 anonim válasza:
Tudtommal Escobar védte meg a seggét!
20/23 anonim válasza:
Tök 8 valamelyik felszopó lánya az a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!