Melyik szólógitárt válasszam? (Bővebben lent)
4 éve gitározok, már haladónak tartom magam (de lehet tévedek) és az eddigi gyakorlógitárom le szeretném cserélni. Kaptam felkérést egy bandából, és a mostani gitárom, amit már használtan vettem, nem alkalmas fellépésekre. Az előző tulaja ezzel bonthatta a konzerveit. Egy ideje ezen a két gitáron gondolkozok:
Jackson JS-1 Dinky
Vorson SM-1 tmk2
Szerintetek melyiket vegyem meg? Vagy tudtok más tremolos szólógitárt, amit érdemes lenne megvenni? (punk rock, rock, hard rock, metál stílusokat preferálom a legjobban)
"Szerintem vegyél Les Pault.Nagy választék,nem annyira drága"
Ha egy EREDETI Gibson Les Paul-ról beszélsz, annak a legfapadosabb változata is 180 000 Ft-nál kezdődik.
EZ a "Les Paul".
Persze Epiphone-t kaphatsz már 50 000 ft körül, de az nagyon nem ugyanaz. Gondolom, te erről hitted azt, hogy "Les Paul"...
Nem ártana kicsit jobban ismerni a gitárokat, a Les Paul-t mindenképpen. :)
Attól függ, melyik Epi Les Paul...
Vorson-t nem javaslom, a Jackson jó lehet, de igazából neked kéne kipróbálni, melyik kényelmes, melyiknek tetszik a hangja.
" Fontos, hogy milyen fából van a gitár"
Konkrétan?
Mi bajod az említett B.C. Rich fájával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!