Mit gondolsz a Tokio Hotel-ről?
Igen, sajna eltüntek....
Köszi a választ!!
Nagyon szeretem őket, és ez mindig is így volt! Természetesen mindig megkaptam amiatt azokat a bizonyos negatív jelzőket olyan emberektől akik rossznak tartják őket!
Őszintén megmondom, hogy egyébként abszolút nem értem, miért tartják sokan olyan minősíthetetlenül rossznak + divatsz*rnak. Ezt fel nem foghatom. Egyáltalán nem követik a divatot, ez régen sem így volt, maximum diktálták :)Mindig sajátos, egyedi hangzásuk volt, nehéz zenei stílusba sorolni, ez egyszerűen TH-stílus, ez szerintem pont hogy egy olyan érték, ami iszonyatosan kevés zenekarban van meg! És pont olyanok szidták mindig is a legjobban őket, akiknek garázszenekaruk van és irigyelték a sikerüket, és úgy gondolták hogy ez nem igazságos, hogy a TH-t így pénzelik...arra viszont nem veszik a fáradságot, hogy utánuk nézzenek. Pedig akkor láthatnák hogy a Tokio Hotel elsősorban az eredetisége miatt lett népszerű, nem a pénz miatt (tény hogy azóta jól megszedték magukat, de ki ne élne a lehetőséggel), a stúdiójuk is eredetileg egy falusi parasztház, istállóval...
Tisztelem, becsülöm őket úgy ahogy vannak, és abban bízok hogy a következő albumuk is különleges lesz, és nem követi majd a divatot.
Köszi, írhattok még!!
Szerintem is nagyon jók!! :)
Nekem Bill az abszolút favorit, Tom elég abszimpi, Georg és Gustav semleges. Amúgy lehet, hogyha figyelmesen végighallgatnànk az egyik zenéjüket, nem tartanánk annyira csúcsszupernek őket, de ha pl. a naplementét bàmulva (az màr más kérdés, hogy miért hallgatunk TH-t a naplementét nézve....) hallgatunk végig egy számot, akkor nagyon tetszik, mert kifejezi az érzéseink.
Amúgy köszi a választ, írhattok még! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!