Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hol vagy kinél tudok venni...

Hol vagy kinél tudok venni olvcson Tokio Hotel ill. Devilish albumot, kiszemelt, lemezt, CDt ill DVDt?

Figyelt kérdés
Jöhetnek linkek vagy bármi más is.

2014. júl. 20. 17:23
 1/6 A kérdező kommentje:
*kis lemezt
2014. júl. 20. 21:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Próbáld meg Facebook-os Tokio Hotel csoportokban, több magyar is van, oda fel szoktak tenni eladó CD-ket DVD-ket, kislemezeket. Devilish albumot szerintem nem tudsz szerezni, abból kb. 50 darabot gyártottak :)
2014. júl. 22. 12:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, esetleg Jófogás.hu-n vannak még eladók, de pl. Tesco-ban láttam sajnálatos módon 300 ft-ért Humanoid CD-t...ez borzalmasan olcsó, de legalább azzal a pár forinttal az együttest támogatod és újonnan veszed, ha pedig használtat vásárolsz, az csak az eladó haszna és lehet hogy már csúnya karcos a CD...
2014. júl. 22. 12:07
 4/6 anonim válasza:
Nekem vannak eladó Tokio Hoteles cuccaim. Ha érdekel írj :)
2014. okt. 9. 14:10
 5/6 anonim válasza:
Devilish CD-t szerintem sehonnan nem tudsz szerezni.. De erre van a youtube :)Az egész album fent van. :) https://www.youtube.com/watch?v=vfMw7EIXiao
2015. febr. 2. 23:56
 6/6 anonim válasza:
Nekem is vannak Tokio hoteles dolgaim, ha érdekel valakit :)
2015. szept. 20. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!