Hol vagy kinél tudok venni olvcson Tokio Hotel ill. Devilish albumot, kiszemelt, lemezt, CDt ill DVDt?
Figyelt kérdés
Jöhetnek linkek vagy bármi más is.2014. júl. 20. 17:23
1/6 A kérdező kommentje:
*kis lemezt
2014. júl. 20. 21:23
2/6 anonim válasza:
Próbáld meg Facebook-os Tokio Hotel csoportokban, több magyar is van, oda fel szoktak tenni eladó CD-ket DVD-ket, kislemezeket. Devilish albumot szerintem nem tudsz szerezni, abból kb. 50 darabot gyártottak :)
3/6 anonim válasza:
Előző vagyok, esetleg Jófogás.hu-n vannak még eladók, de pl. Tesco-ban láttam sajnálatos módon 300 ft-ért Humanoid CD-t...ez borzalmasan olcsó, de legalább azzal a pár forinttal az együttest támogatod és újonnan veszed, ha pedig használtat vásárolsz, az csak az eladó haszna és lehet hogy már csúnya karcos a CD...
4/6 anonim válasza:
Nekem vannak eladó Tokio Hoteles cuccaim. Ha érdekel írj :)
5/6 anonim válasza:
Devilish CD-t szerintem sehonnan nem tudsz szerezni.. De erre van a youtube :)Az egész album fent van. :) https://www.youtube.com/watch?v=vfMw7EIXiao
6/6 anonim válasza:
Nekem is vannak Tokio hoteles dolgaim, ha érdekel valakit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!