Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gitárosok! Hogy lehetne ilyen...

Gitárosok! Hogy lehetne ilyen gitárhangzást elérni?

Figyelt kérdés
Megvan a szám backing track-je, és nagyon szeretném megtanulni, viszont bajom van a gitárhangzás beállításoknál. Bármit csinálok, nem úgy szól, ahogy szeretném. Line 6 spider 2-em van és egy epiphone standard. Tudd valaki segíteni, hogy hogyan is lehetne ezekből valami hasonló hangzást kihozni? http://www.youtube.com/watch?v=NFuO4F5YDYQ

#gitár #gitáreffekt #gitárhangzás #gitáros. szólógitár
2014. júl. 17. 17:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Amikor elfogynak az érvek ugye...

Szánalomkupac.

2014. júl. 17. 20:02
 12/19 anonim ***** válasza:
Milyen érvek? A hozzászólásaid értelmezései elég érvek lehetnének...Ha meg gitáros létedre nem hallod, hogy mi jó és mi nem, akkor inkább a köművesek fórumában érdeklődj fándli méret kérdésben....
2014. júl. 17. 20:08
 13/19 anonim ***** válasza:

És neked ez a jó? :D

LoL, és még leáll vergődni, behalok. :D :D :D

2014. júl. 17. 20:47
 14/19 anonim ***** válasza:

Ami azt illeti, a videón a srác tisztességesen játszik, jó technikával (jobban mint én), de a szám és a hangzás valóban teljesen sablonos.

A zene maga egy 90-es évekbeli instrumentális-shredder stílus, gusztustalan glam-rock szintiszőnyeg alappal és felejthető hangszereléssel.

A dallamban semmi egyéni nincs, a hangzás meg valóban egy dúsan torzított és agyonzengetett hang. Ettől még persze az egész egy jól megcsinált gyakorlat és nem mondom, hogy triviális reprodukálni a hangot pontosan, de nem is annyira tűnik extrának.

Zeneileg meg tipikusan az a fajta, amit egyszer hallgatok meg és soha többé, mert semmi egyediség nincs benne.

2014. júl. 17. 20:50
 15/19 A kérdező kommentje:
Ok,de bocs , ha nekem tetszik!(és nem csak nekem)
2014. júl. 17. 21:05
 16/19 anonim ***** válasza:

Ezzel nincs semmi gond, van akinek a lakodalmas vagy a magyar nóta tetszik, másnak meg a dubstep. :)

Csak arra utaltam, hogy zeneileg-hangzásilag ez nem nagy durranás, ha objektíven nézzük, mert ugye arról volt szó, mi jó és mi nem... De persze én is néha szeretek olyan zenéket, amelyek szintén nem igazán eredetiek. :)

2014. júl. 17. 21:24
 17/19 A kérdező kommentje:

Bocs ,de nem hallgatok lakodalmast...,azt meg megítélni , hogy ez jó vagy sem, nem a te véleményed fogja eldönteni, és

ez nem piszkálgatás, csak ismerek legalább olyan kvalitású gitárost, mint te,aki teljesen más véleményen van. De ez a jó bennünk szerintem, hogy különbözőek vagyunk...Én örülök, hogy megkaptam a backing tracket, és bizony ha törik ha szakad megtanulom, még ha nemis olyan eredeti, akkor is...

2014. júl. 17. 22:09
 18/19 anonim ***** válasza:
Hajrá! :)
2014. júl. 18. 00:01
 19/19 zsőmlegombika válasza:
Fángli, okoska !
2017. ápr. 22. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!