Hogy tudom elérni, hogy egy újjal mind a 6 húrt képes legyek tökéletesen lefogni a gitáromon?
Még találtam vagy 5 magyar gitárosoldalt, ahol van egy csomó egész jó tanács, de nem mondom meg. Nem szemetségből, hanem hogy tanuld meg használni a Google-t és ne mindig mástól várj választ egy egyszerű probléma megoldására, amit magad is meg tudnál...
Két kulcsszót kell beírni és már ki is dobja.
Szerinted mi lenne az?
Először is köszönd meg szépen, hogy segítettem legalább egy válasszal és hogy megpróbállak kicsit életrevalóbbá és önállóbbá tenni. :)
Másodszor:
Szerinted azért van ez az oldal, hogy a legalapvetőbb 5 másodperc alatt kiguglizható kérdésekre való válaszhoz is mások végezzék el a keresést helyetted, amit te ugyanúgy megtehetnél?
Ha megpróbáltad volna józan ésszel kitalálni és beírni az két kulcsszót a keresőbe, ahelyett, hogy velem vitatkozol, már sokkal előbbre lennél. :)
Agyhalott a világ..
amúgy minek gitrozik, aki egy aránylag keskeny nyakon se tudka leyomni a hat húrt? El lehet menni disznósz,rt lapátolni..nem kell mindenkinek gitározni!
5-ös válaszoló. Remélem te legalább profi vagy a disznószar szedésben :D
Ilyen stílussal tényleg odavaló vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!