Szerintetek megerne ez a hangszedocsere?
Figyelt kérdés
Cort X1 esem van. Ugy gondoltam, hogy vennek bele uj hangszedoket, pontosabban EMG 81-et a hidhoz, es EMG-85 ot a nyakhoz. Nem tudom, hogy megerne-e, meg azt sem tudom, hogy meg oldhato lenne-e, hogy jol is szoljanak. Lattam ujjonan, EMG 81-es, es 85-os hangszedoket, a ketto egyutt, 45.000 Ft kornyeken mozog. Meg a masik kerdesem az lenne, hogy ennel a linknel: [link] azt irja hogy kapnak hozza 9V os elemet, az minek? Elemmel megy? :)2014. júl. 14. 11:28
11/16 A kérdező kommentje:
Sima hangszeruzletekben, tudnak ilyet?
2014. júl. 17. 15:06
12/16 A kérdező kommentje:
Es koszonom, az eddigi valaszokat :)
2014. júl. 17. 15:07
14/16 anonim válasza:
Nem, ehhez műhely kell.
A Vintage'52-nek mondjuk együtt van a műhely és az üzlet. De azért ne gondold, hogy besétálsz és megvárod. :)
15/16 anonim válasza:
De egyébként fogsz egy 9V-os elemet és megnézed elfér-e az üregben...
Emiatt nem muszáj rögtön hangszerézhez rohanni.
Nekem eddig minden gitáromban elfért.
16/16 A kérdező kommentje:
Koszonom :)
2014. júl. 23. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!