Szerintetek megerne ez a hangszedocsere?
Figyelt kérdés
Cort X1 esem van. Ugy gondoltam, hogy vennek bele uj hangszedoket, pontosabban EMG 81-et a hidhoz, es EMG-85 ot a nyakhoz. Nem tudom, hogy megerne-e, meg azt sem tudom, hogy meg oldhato lenne-e, hogy jol is szoljanak. Lattam ujjonan, EMG 81-es, es 85-os hangszedoket, a ketto egyutt, 45.000 Ft kornyeken mozog. Meg a masik kerdesem az lenne, hogy ennel a linknel: [link] azt irja hogy kapnak hozza 9V os elemet, az minek? Elemmel megy? :)2014. júl. 14. 11:28
1/16 anonim válasza:
Egy 40 ezer forintos gitárba nem biztos, hogy érdemes 45 ezerért hangszedőket rakni.
Annyival nem is fog jobban szólni, ráadásul minden más része gagyi marad attól még.
Ha feltétlenül hangszedőt szeretnél cserélni, akkor szerintem csak a hídit, és azt is csak használtan.
Ezt így megúszhatod ~15k körül, annyit talán talán megér.
És igen, ezek aktív hangszedők, elektronika van bennük, azaz elemmel mennek.
2/16 A kérdező kommentje:
Ha elemmel megy, akkor elegge erdekes lessz, azokat egyfolytaban cserelgetni, valmi tapasztalat, hogy 1 cserevel, mennyit birjak?
2014. júl. 14. 11:37
4/16 A kérdező kommentje:
Ugy mar mas :D Ugy kibirhato, nem kerul vagyonokba :)
2014. júl. 14. 11:41
5/16 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom, az ertelmes valaszt :)
2014. júl. 14. 11:42
6/16 anonim válasza:
Annyi a trükk, hogy ki kell mindig húzni a kábelt, olyankor kikapcsol az elektronika és nem merül.
7/16 anonim válasza:
Viszont ki kell marni a testet, az elemnek. Nem minden gitár esetében lehet. Hoztak már hozzám olyan strat utánzatot ami szanaszét szakadt a felsőmarótól...
8/16 anonim válasza:
Legtöbbször elfér az elem a szerelőüregben, de mondjuk igen, ez is egy szempont lehet, ha nagyon nincs hely.
9/16 anonim válasza:
Nem láttam még közelről cort x1 et hálistennek,de képről úgy tűnik, hogy ebbe pont nem fér be
de nem tudom.
10/16 anonim válasza:
Ha ügyes a hangszerész, akkor elég az elektronika üregét kibővíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!