Szerintetek önző dolog családosan, napi 10 óra munka mellett még napi két órát otthon gitározni?
Nézd, nekem nincs családom (egyrészt mert fiatal vagyok, másrészt mert a fenének se kell ilyesmi púp a hátamra), így annyit gitározok, amennyit csak akarok, mindenki más meg bekaphatja.
De onnantól, hogy családot, főleg gyerekeket vállaltál a világ nem csak rólad szól.
Családok jelentős része ettől megy tönkre, e miatt van nagyon sok válás, hogy apuka dolgozik, mint az állat, majd este hazajön és szarik a családra, beül tévét nézni, számítógépezni, gitározni.
Tudom, mert az én apám is pont ugyanezt csinálta.
Azt meg te sem gondolod komolyan, hogy ezek után még foglalkozol a családoddal.
Ha reggel 6tól dolgozol 4-ig, utána nyilván utazol is valamennyit, otthon vacsorázol, fürdesz, meg ugye gitározol, máris este 7-8 óra van.
Nem arról van szó, hogy nem jár neked kikapcsolódás, vagy ne gitározz, de nyilván nem azért vállaltál családot, hogy aztán szarj a fejükre.
Sajnos (vagy nem sajnos) a rákenról élet nem működik pelenkával, cumisüveggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!