Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tényleg jobban énekel, vagy...

Tényleg jobban énekel, vagy csak elfogultság? (justin Bieber vs. Régi énekesek)

Figyelt kérdés

Ez a kérdés most kifejezetten az utálóknak szól, mert szeretnek JB-es kérdésekre válaszolni. :) Itt van két videó. Egy Justin Bieber-es, meg egy régebbi Bon Jovi-s. Mindenki azt mondja, hogy Justin Biebernek milyen gáz a hangja stb. De szigorúan az éneklést nézve a másodikat nem csak azéárt dicséri mindenki, mert mélyebb hangja van? Tényleg jobban énekel?

1.

http://www.youtube.com/watch?v=eRI8IxVfXCE

2.

http://www.youtube.com/watch?v=-S8NVZWUmqA

Direkt mindkettő csak gitárral van.

2014. júl. 9. 21:01
1 2
 11/14 sándorjános ***** válasza:
Félreértés ne essék Jovi jó énekes, de egy rocksztár esetében ez nem mérvadó.
2014. júl. 10. 12:29
 12/14 A kérdező kommentje:

Már mért ne lenne mérvadó? Most nem tudom eldönteni, hogy arra gondolsz-e, hogy minden rocksztár szar, vagy minden rocksztár jó. :)

Biztos észrevettétek, hogy én nem vagyok egy elfogult Bieber-rajongó, sok semennyire sem vagyok az, nem kedvelem, de elég sok elfogult választ veszek észre mindkét oldalról.

2014. júl. 10. 16:34
 13/14 sándorjános ***** válasza:
Egy rocksztár énekesnek lehet sz@r hangja is, azért lehet a világ legnagyobb istencsászára :D pl. Hobónak se jó a hangja, mégis... :)
2014. júl. 10. 19:56
 14/14 A kérdező kommentje:
Hát ezzel nem értek egyet. Mármint a világban előfordulhat, de azt én nem fogom szeretni.
2014. júl. 10. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!