AK26 vagy Killakikitt? Kinek melyik szimpatikusabb és miért? amúgy meg nem volt/nincs köztük konfliktus csak mert Busta és a Killák nem szeretik egymást és az AK26 Bustával van?
Végre aki megmagyarázza ezeknek a hülyéknek!:) sőt aki nem szereti a Bustát attól még miért kell szidni? Én nem szerettem kilakikittet de attól még mégse megyek óda szídni hogy szar f*s meg ilyennek
Biróm az ilyen emberek, de nem baj legyetek tőle boldogok hogy most Busta zenéje alá oda írtátok hogy szar, remélem ez volt minden vágytok és most akkor nyugodtan fogtok csücsülni a seggeteken. :)
buszta akkor is szar.
ő nem gengszternek, hanem istennek hiszi magát.
a 2 között van egy kis különbség.
jó, menj hallgass buktát:D
már unalmas hogy lassan már 3 kérdés óta vitatkozunk egymással xd
akkor te meg kilakikitt-et:)
végül is egymás zenei ízlését szidjuk xd
Én, hogy a kérdésre válaszoljak inkább Killakikitt:)
Az előző "vitázhoz" meg még annyit, hogy nekem a zenéjével semmi bajom sincs, de nem is hallgatom. Írjon olyan számokat amilyeneket akar.. de maga a személy nagyon nem szinpatikus.. Düreres dolog is.. meg hogy "feljelentgetek mindenkit".. pl rapszakma számaiban oltogatni probál.. azért itt álljunk már meg és nézzük meg azt h Killának legjobb tudomásom szerint egy olyan száma van ami ilyen hogy névszerint is valakit "olt"..(187) na meg azért Busta..:D osg n a "verőembereivel".. könyörgők minek ment az oda?! de azért egyedül nem mert volna..:'D Killakikitt mikor menne oda akár egy rtm es koncentre is?! válasz semikor.. mert nem akar konfliktus kezdeni, busta piszkálodik csak folyton...
Utolsó ennyi;) Neked Killakikitt
Nekem az RTM:D
hülyeség mindig erről vitatkozni:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!