Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » KILLAKIKITT csapatról vélemény...

KILLAKIKITT csapatról vélemény? (aki ért hozzá)

Figyelt kérdés

Egyetértetek azzal a mostani sztereotípiával, hogy a KILLAKIKITT csapat - és azok hallgatói konkrétan unintelligens barmok? Az állítás valószínűleg a zenék mondanivalója miatt jöhetett létre, hogy durva, nyers és gyakran primitív. Igazság szerint sokat hallottam, hogy a KILLAKIKITT műgengszter és arról amit mesélnek, ahhoz közük sincs. Erről mi a véleményetek? Valóban nem éltek volna meg semmi trét? Tényleg buták lennének ezek az emberek és csak ki pécéztek maguknak egy generációt, hogy azoknak "drogos és agresszív" zenét játszanak?

Én ezeket nem állítom, csak kérdezem. Abszolút nem vagyok SCBP ellenes.

Kérem olyan írjon, aki tényleg ért ehhez a témához és normálisan válaszolni tud! Köszönöm előre is.

#Budapest #hip-hop #Killakikitt #Tirpa #rap ScarCity #BudaVets
2014. máj. 29. 13:30
 1/8 anonim ***** válasza:
64%
Műgengszterek az tény. AZA a 60 kilójával ne akarjon már gengszterkedni :D azt nem mondom, hogy nem éltek meg semmit, szinte az utcán nőttek fel, sok hülyeséget csináltak anno, még a Wacuumairses korszakban, de nem akkora májerek, mint aminek most mutatják magukat. Nem az SCBP-t szidom, AZA a mai napig az egyik legnagyobb producer, nagyon jó alapokat tud odarakni, csak éppen szövegileg picit sántít a dolog.
2014. máj. 29. 13:42
 2/8 A kérdező kommentje:
mondjuk AZA manapság már inkább 100 kiló :D de persze értem amit mondasz :)
2014. máj. 29. 13:49
 3/8 Sidszabi ***** válasza:
18%
Lehet,hogy kicsi a bors de erős jó valószínű nem öltek meg ilyenek de attól még lehetnek verekedősek meg ilyenek.......
2014. máj. 30. 19:58
 4/8 A kérdező kommentje:
meg ilyenek
2014. jún. 5. 11:42
 5/8 anonim válasza:
46%

Embert nem öltek de azért aranyéletük se volt szerintem

Az első válaszolonak csak mondom hogy Azáról megnéz egy mostani képet már nem 60 kilo és szerintem a ne szarakodj album után már nagyon sokat fejlődött.

2014. jún. 5. 14:24
 6/8 anonim válasza:
0%
Te MR.Bustával kevered őket.
2014. jún. 10. 15:50
 7/8 A kérdező kommentje:
olvasd el újra az egészet, rendben?
2014. jún. 11. 14:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Csicska mind a kettő. Szerintem életükben nem volt rendőrségi ügyük, én úgy gondolom, hogy tipikus panelproli porontyok, akik azért jólétben nőttek fel. Abban biztos vagyok, hogy nem az utca nevelte fel őket. Addig nevelte őket az utca, amíg suliba és hazamentek egyedül. Füves cigit is maximum filmben láttak, annyira kamu az egész duó, hogy az csak úgy ordít. Nincs semmilyen téma náluk, csak a gyilkolásos, idióta szövegeik vannak.
2023. szept. 26. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!