Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a killakikitt története?

Mi a killakikitt története?

Figyelt kérdés
A killakikitt vagyis aza és tirpa történetére lennék, kiváncsi. Honnan jöttek, hogyan találkoztak, mit csináltak és csinálnak a zenélés mellett. Néhány interjút leszámítva semmi infót nem találtam róluk.

2013. szept. 15. 22:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Sok ellentmondádos verzió van, de én így tudom: Ugye Aza a wacuumairs tagja volt már körülbelül 2005 óta(ha nem hamarabb) és az akph egyik tagja mutatta be neki tírpát (az kérdéses, hogy saiid vagy újonc, mert én már minkettő nevével olvastam, hallottam) és Azának bejött a zenéje, ezért bevették a wacuumba és ő is nyomott közös zenét pl:a fhészekkel, akphval meg asszem' bobával is/pl: akph-aki nem tép/. Na és gondolom nagyba lettek stevvel és duplával, mert így alapították a scarcityt...azután állítólag dupla megb*szta saiid csaját és kicseszték a scarból(meg ezt nem vágom, hogy igaz-e, de talán úgy volt, hogy azáék ezért felnyomták a rendőrségen és így került börtönbe a dílerkedés miatt)/az igazi kezdet c. számuk is duplának szól/ utána meg steve is lelépett. Utána jöttek az új tagok, mint pl:harakiri, pánikszoba stb. És hát 2007-ben jött ki az első albumuk a többit meg gondolom vágod.
2014. febr. 10. 18:36
 2/3 anonim válasza:
5%
Én ugy tudom hogy gyerekkori haverok.És azért tolják ilyen zorallba mert azához felmentek azt mindig horrorokat néztek.:D Én igy tudom.
2014. febr. 22. 18:52
 3/3 anonim ***** válasza:
hát attól függ, hogy mikor ért véget nekik a gyerekkorok.. :D de nem ismerik egymást gyerekkoruk óta max 8-9 éve
2014. aug. 14. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!