Csak engem idegesítenek azok az emberek, akik "fikázzák" az elektronikus zenét?
Figyelt kérdés
Skrillex nagyon jó minőségű zenéket alkot, a sok gyökér meg azt mondja, hogy zaj, egy egyszerű semmi.
Hát akkor töltse le az FL Studio-t (vagy amit akar), és csináljon ő is olyat.
Egyébként nem csak a dubstepet fikázzák, hanem SZINTE mindent ami elektronikus.
2014. júl. 3. 15:45
11/15 anonim válasza:
NA aki a dubstepre azt mondja hogy nem zene és a zenék legalja(semmi dallam, ének stb.) az nincs tisztába a világ dolgaival. Megmondom én neked hogy mi a "nem zene" EZ:
12/15 anonim válasza:
Kérdező! Jó kis trance-ket linkeltél :)
13/15 anonim válasza:
Az én részemről olyan érzés fog el, amikor dubstepet hallgatok, különösképp Skrillexét, ami számomra leírhatatlan. Hasonlít a boldogságra, de talán még annál is jobb. Szerintem ezzel más emberek, másmilyen stílusú zenét hallgatva, ugyanígy érezhetnek. Szerintem, ha valamilyen zene megtetszik, akkor ahhoz senkinek semmi köze és ha beleszól, akkor legyen magával boldog. Aki ezt teszi biztosan halál unalom az egész élete, mert nem hallgat zenét, mivel csak az tudja más zenéjét fikázni, ami semmilyen sem hallgat.
14/15 anonim válasza:
Utolsó, legjobb hozzászólás! :)
15/15 anonim válasza:
nem vagy egyedül ezzel a dologgal.
az én szüleim utálják az ilyen "tüc-tüc"-zenéket,pedig én már lassan 1éve próbálom megszerettetni velük...
nem kell velük foglalkozni,én minden nap dübörögtetem a Skrillex-et.
próbáljanak meg elfogadni.kész ennyi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!