Gitár alappal elektronikus zene lehetséges?
Ha elkezdenék gitársuliba járni és megtanulnék egy jó pár alapot meg ilyenek akkor fl studiót tudnám használni?
Mert én úgy hallottam,hogy skrillex is gitárosként kezdte.
És mennyi idõ lenne mire bele jönnék?
Skrillex énekes volt, tud gitározni és dobolni is.
Szerintem lehetne.
A legtöbb producer/dj semmilyen hangszeren sem játszik.
A leglényegesebb a hallásod, hogy halljad mi hamis, mi szól jól.
Ha hangszert akarsz akkor a zongorának vennéd a legnagyobb hasznát.
A zene nem a szoftver miatt lesz jó vagy nem jó. :)
Tökmindegy, milyen szoftverrel készül, van, akinek ez, másnak az a jó. Lényeg, hogy tudja használni.
Azért ez így nem teljesen precíz. :) Van, amire ez alkalmasabb, van, amire az. Sok pici részletkérdés, ami megkönnyítheti vagy megnehezítheti a végeredményhez vezető utat. Természetesen ez részben ízlés, munkamódszer, gondolkodásmód, ilyesmik kérdése is, de van az a csodamódszer szoftverben is, ami ha hagyod, hogy megváltoztassa a gondolkodásmódodat (satöbbit), piszkosul megkönnyítheti a dolgodat. Live-ban az egyik ilyen a session view, még a Bitwig is csak kullog a nyomában, pedig gyakorlatilag ugyanazok az ürgék fejlesztik. FL-ben pedig a SynthMaker integráció (mostanában Flowstone), aminek a Max for Live nem fog a nyomába érni használhatóságban soha, sokoldalúságban viszont a Max marad a nyerő, csak nyomni kell bele a többletmunkát. Éééés ez az a kettő, amit az emberek 99%-a le se fog sajnálni, mert nem érzik magukat DSP fejlesztőnek egyáltalán. Persze az experimental vonalak nagyot profitálnak bármelyikből, és tényleg "mennyire akarok programozóként nyúlni bele" kérdése már, hogy Max vagy Flowstone.
Ilyen a Live rackjei kontra FL semmi, meg FL beépített hangszerek és effektek kontra Live gagyiparádé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!