Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gitárosok! Kinek mi a vélemény...

Gitárosok! Kinek mi a véleménye a mini pedálokról?

Figyelt kérdés
Szóval szeretnék egy ilyen kis pedálokból álló pedálsort összerakni, egyrészt azért, mert a youtube teszteken teljesen rendben volt a hangjuk, másodsorban rendkívül praktikusak, hisz egy félméteren belül akár 6-7 pedált is csatlakoztatunk és az összsúlyuk nem több egy kilónál. Viszont sok fajta van ebből is, és élőben még nem volt alkalmam tesztelni ilyet. Akinek volt már dolga ilyenekkel, vagy jobban ismeri a típusait, attól nagyon szívesen fogadnék el instrukciót, tanácsot. Köszönöm!

2014. júl. 1. 18:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

A TC cuccait valamelyest ismerem, azokat bátran ajánlhatom, ha tényleg szempont a méret. Igaz, nem éppen az olcsóbbak közül való.

[link]

2014. júl. 2. 15:16
 12/26 anonim ***** válasza:
Köszönöm! :) Utánna nèzek!
2014. júl. 2. 15:18
 13/26 anonim ***** válasza:
0%
Szerencsére te egy szaros kis névtelen senkiházi vagy, és senkit nem érdekel a véleményed.
2014. júl. 2. 15:28
 14/26 anonim ***** válasza:

Guitar God tényleg 50%ban olyan kommenteket ír, ami abból áll, hogy ő krv okos, és mindenki hülye.

Ez még oké is lenne, de ezenfelül tényleg néha akkora baromságokat ír.. Hozzáértőnek véletlenül sem nevezhető.

Azt speciel nem értem hogy az ilyeneket miért nem tudják bannolni a moderátorok. :)

2014. júl. 4. 20:32
 15/26 anonim ***** válasza:
0%

Nálam jobban senki nem ért a gitárokhoz ezen a fórumon, ezt ha akarnád se tudnád cáfolni, te kis hisztipisti!

És azért nem bannolnak, mert nekem van igazam. Mindig.

Na eltakarodhatsz innen.

2014. júl. 4. 20:39
 16/26 anonim ***** válasza:
48%
Mert te vagy az isten.. igen. :D látjuk a kommentjeidből, mennyire értesz hozzá :S
2014. júl. 5. 13:06
 17/26 anonim ***** válasza:
0%
Hajolj meg, s talán megkímélem nyamvadt életedet. :)
2014. júl. 5. 13:15
 18/26 anonim ***** válasza:

Ilyen névvel nem is feltételezi senki, hogy értesz hozzá, ezért ne csalódnak a válaszaidban.

Amúgy tényleg rengeteg marhaságot láttam már tőled leírva, pedig én nem követem az írásaidat...

2014. júl. 5. 14:31
 19/26 anonim ***** válasza:
0%
Igen, ezt már mondtad, érdekes módon egyetlen példát sem tudsz megemlíteni... Vajon miért is? :)
2014. júl. 5. 14:32
 20/26 anonim ***** válasza:
Gondoltam... No tehát akkor ennyit rólad. :)
2014. júl. 5. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!