KPOP-osok, mi a ti történetetek, és mit adott nektek a kpop?
Hogy találtatok rá, milyen érzésetek volt akkoriban, mikor volt ez.....stb.
Én még 2011-ben valahogy FB-n találtam rá egy MBLAQ számra... nem is tudtam hogy van kpop-os ismerősöm, sőt, azt sem tudtam mi az. De az egy osztálytársam volt, aki kirakta :D Aztán jött a beast, amit megszerettem. De nem sokáig. Nem is töltöttem le számukat, meg semmi ilyesmi. Először furcsa volt a nyelv, értetlenül álltam az egész mellett hogy hogy lehet ezt szeretni?? (SZÉGYENTELEN RÉGI ÉNEM XD) Jaa meg ismertem Bigbang-től a fantastic baby-t
Most 1,5 éve kb. hogy a B.A.P belendített egy csodálatos világba ^^ és az első, szívemhez legkedvesebb bandát megismertem, a Bigbang-et.
Nekem a kpop megváltoztatta az életemet.Kirángatott a "depresszióból". Mindig amikor szomorú vagyok, tuti, hogy találok olyan számot, ami leírja bánatom. Az idióták pedig felvidítanak :') <3
Teljesen egyetértek veled. Amikor olvasom magyarul a dalszövegeiket, jójó nem mindegyik bandánál, de általában a kedvenceimnél, mintha csak a szívemből szólnának.
Engem őszintén szólva kicsit zavar, hogy már szinte "mindenki" kpop fan. Már nem kivételes ha valaki az. Persze felőlem azt hallgat bárki, amit csak akar. Csak mindenki, júú imádom a kpopot, kdramat, és mindenki oda akar majd menni.
Én mondom nektek, több lesz ott a külföldi egy pár év múlva x)
Az túlzás azért, hogy kpop-os vagyok, de van egy kedvenc bandám.
Alapvetően mindig is bejöttek az ázsiai csajok, aztán ráakadtam először egy koreai tánccsapatra akik többnyire kpop számokra táncolnak, így jutottam el a Girl's Day nevű bandáig. Amúgy nem is annyira a zene fogott meg engem, jobb szeretem inkább a videókat nézni ami róluk szól, megkedveltem a tagokat, azt azóta követem őket, főleg Hyerit :D
A többi bandát nem igazán követem, van 1-2 szám még amit néha meghallgatok, kb ennyi. Koreához is úgy állok hozzá, hogy szeretnék eljutni oda akár többször is de csak mint látogató, hosszútávon szerintem nem bírnám :D
Van egy nagyon jó index forum egy ott élő magyar nő festett valós képet Koreáról sok mindre kiterjedően, erre alapozom az előbbi állításom :)
Azt hiszem tudom melyik fórumról beszélsz, és ki hogy éli meg a dolgokat.... :)
Azt azért be kell látni, hogy nyilván ott SEM minden tökéletes....hát hol az?! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!