Big Time Rush vs. One Direction?
Tudod, mióta véget ért egy bizonyos tini-korszakom, elkezdtek érdekelni a dalszövegek, hogy miről szól az a sok sláger, amit hallgattam... És azt hiszem akkor szerettem ki a One Direction-ből. Ha a Big Time Rush-t is szerettem volna (de a sorozatuknál elásták magukat a szememben), szerintem ugyanez lett volna a helyzet.
Gondolom sokan mondták már, hogy "kinövöd ezt is", de ez egy nagyon bunkó kijelentés, úgyhogy én inkább csak azt mondom, hogy kicsit jobban hagyd figyelmen kívül a fiúk külsejét például (mert az tuti, hogy a rajongók valamilyen szinten szexuálisan vonzódnak a srácokhoz), és figyeld meg jobban a zenéjüket, hogy mi újat közvetítenek neked.
Egyébként azt hallgatsz, ami tetszik, hagyd figyelmen kívül, hogy mások.mit gondolnak. ;) Egyébként szívesen elolvasnám a BTR melletti érvelésedet!
Legyen szép napod! ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!