A rockerek homofóbok és előítéletesek?
13-as vagyok.
Hát, nem tudom máshogy megfogalmazni, csak úgy hogy nem mind :D
De ez nem ezt jelenti, hogy 10-ből 9 az, és úgy "nem mind", hanem mondjuk 10-ből 2 (csak mondtam egy számot), érted...
Pont olyan arányban előítéletesek meg homofóbok, mint a többi ember, na. :D
Hű nem tudom hanyas vagyok, de lány vagyok...(Én küldtem a Gaahl-os wikit)
Amúgy ez szerintem még csak nem is nem függő...de nekem úgy tűnik, hogy mindkét nem az ellenkező nemben fogadja el könnyebben a homoszexualitást, talán azért, mert az őt nem érinti...
Ja és mielőtt mindenki elkönyvelné a felvonulós dolog miatt azt, hogy én előítéletes és homofób vagyok, elárulom, van leszbikus havernőm is, és teljesen normális...igazából meg nem mondanád róla...(és ő is metálos-rocker, és ő se előítéletes vagy homofób...)
Nem tudom...ha emlékeznék könnyebb lenne megtalálnom, de "sajnos" angolul és németül is szoktam olvasni és filmeket nézni is, és automatikusan mindent fordítok már...Viszont szerintem nem magyar volt, mert nekünk nincs "közéjük tartozó" rockerünk...vagy legalábbis én nem tudok róla...
"Ja és mielőtt mindenki elkönyvelné a felvonulós dolog miatt azt, hogy én előítéletes és homofób vagyok," - nem gondoltam ettől semmi rosszat, elég gyakori szöveg ugyanis.
egyébként én ismertem egy srácot, aki rocker, és meleg, de az nem számít, mert saját magát nyilván nem ítéli el. :D
a cikkre rákerestem, és olyat találtam, ahol össznépileg voltak mindenféle énekesek, de nem csak rockerek. bár voltak köztük.
Persze, mint azok vagyunk.
Meg idióta, előítéletes kérdés-fóbok.
Én mondhatni rocker vagyok, de az előítéletes embereket sosem szerettem. Homofób pláne nem vagyok, én őszintén különlegesnek tartom a homoszexuálisokat.
Kielégítettelek? :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!