Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A rockerek homofóbok és...

A rockerek homofóbok és előítéletesek?

Figyelt kérdés
2014. jún. 8. 22:30
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
100%
Nem mind :) ugyanolyan sztereotipia mint hogy az emok vagdosság magukat!
2014. jún. 8. 22:36
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
egyáltalán nem. a világ egyik legnagyobb rock tehetsége, Freddie Mercury is meleg volt.
2014. jún. 8. 22:52
 3/21 A kérdező kommentje:
Igen, gondoltam, hogy jönnek most a Freddie Mercury-k meg Judas Priestek. :) De azért, valljuk be, nagy a különbség a banda, meg a rajongótábora között.
2014. jún. 8. 22:57
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Biztos vannak homofób rockerek is. De nem hiszem, hogy előfeltétele a homofóbia a rockerségnek. :)
2014. jún. 8. 23:41
 5/21 sándorjános ***** válasza:
100%
Szerintem baromira nem, én speciel biztos, hogy nem, a bandám tagjai sem. Az előítéletesség meg szerintem egyéntől függ, ha valaki szeret tájékozódni úgy mindenről, vagy más zenei kultúrákról, akkor abban nincs semmi meglepő még rockerek közt se, például ha tetszik Michael Jackson zenéje még nem kizáró tényező egy rocker számára.
2014. jún. 9. 08:53
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Csak annyira, mint aki ezt terjeszti...Nem gondolod, hogy a kérdésedben is egyfajta előítélet fogalmazódott meg?

Egyébként én nem vagyok előítéletes, metálos vagyok, és homofób...de nem azért, mert metált hallgatok, hanem mert nekem ne vonulgassanak beteg emberek - a szép csendben együtt élő meleg párokkal nincs bajom, van ilyen rokonom is, nem ők tehetnek róla...és az se zavar, ha vállalják - nagy bátorság kell hozzá, főleg a mai világban, ahol divat b*zinak lenni is és gyűlölködni is...(de akkor se vonulgassanak)

Egyébként a múltkor leltem egy érdekes cikket ami meleg rock/metál énekesekről írt nem tudom melyik black metál zenekarnak is homokos volt az énekese, ugyanúgy hallgattam attól a zenéjüket, az nem befolyásol semmit ilyen szempontból...:D

2014. jún. 9. 11:14
 7/21 A kérdező kommentje:

Tetszik, hogy nem tudod, melyik zenekar, de hallgatod őket. :D Bocsi, ebbe muszáj volt belekötnöm, de tudom, hogy én értettem félre.

Egyébként nem, nem gondolom, hogy előítéletes lenne a kérdésem, mert én nem akartam azt állítani, hogy így van. én is rocker vagyok, és nagyon elfogadó embernek tartom magam, csak ha nem így írom ki a kérdést, hanem, hogy megszólítom a célközönséget, akkor - észrevételem szerint - mindenki kis báránykává változik, és állítja a válaszban, hogy ő olyat soha... Egyébként köszönöm a válaszokat, és az őszinteséget is, érdekelnek még válaszok, és nem akartam bántónak tűnni.

2014. jún. 9. 23:48
 8/21 A kérdező kommentje:

Ja, és mindenkit felpontoztam. (Aki a kérdésre válaszol, azt mindenkit fel is fogok, de légyszi ne menjen át teljesen más vitába a dolog felvonulásról meg ilyenekről.)

A cikket tudnád linkelni? Érdekelne.

2014. jún. 9. 23:51
 9/21 anonim ***** válasza:

Mivel kinőttem a "black metál korszakomat" már rég nem tartom számon a bandák neveit se, az énekes váltások pedig nem ritkák...egyébként engem is érdekelne, mert át akartam küldeni barátnőmnek (aki viszont tényleg rocker és homofób), de azóta se lelem meg újra (pedig voltak ott még érdekesek, akikről sose gondoltam volna)...

Igazából én úgy találtam rá, hogy az egyik kedvenc énekesemet (Glenn Danzig) tisztára mosó cikket kerestem egy vitához...ha meglelem linkelem, viszont ha előbb lelnéd meg hálás lennék, ha te linkelnéd nekem...

És amúgy sajnálom, nem akartam eltérni a témától, de a homofóbia és a rockerség nem nagyon függ össze...csak személyfüggő...

Ja és bocsi az offért.

2014. jún. 10. 13:37
 10/21 anonim ***** válasza:

De amúgy [link]

ez a pasi...nyíltan vállalta...(Gorgoroth-ot nem hallgattam, az olyan klisé lett volna, vagy én nem tudom, de továbbra se tudom melyik bandáján keresztül sikerült megismernem)

2014. jún. 10. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!