Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ajánlanátok együtteseket?

Ajánlanátok együtteseket?

Figyelt kérdés
Tudnátok nekem olyan együtteseket ajánlani,mint a Breaking Benjamin, Thousand Foot Krutch, Amaranthe, Simple Plan ? A lényeg, hogy rock legyen, és ne arról szóljon, hogy valaki, akinek hangja sincs csak hörög a mikrofonba, és semmit nem lehet érteni ! Előre is köszönöm szépen !

2014. jún. 5. 20:31
 2/6 anonim ***** válasza:

Még a Saosinnal egészíteném ki az előzőt:

https://www.youtube.com/watch?v=p0ZAGNW8ShE

Amugy a hörgés szakszerű megtanulásához, szükséges az, hogy tisztán is tudj énekelni.

2014. jún. 5. 23:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Vagyis inkább Hard Rock, melodic/simphonic metal? arra rá tudsz keresni, sok jó van :) na de azért én is felsorolok egyet-kettőt :

Alice In Chains, Amorphis (pl Brother Moon)A7x, Bullet for my Valentine (azért megemlítem, mert nagyon jók),Deathstars, Dope,Dope stars Inc (ez kicsit indus), Egypt Central, Engel, Halestorm, Hinder, Korn, Leander (ők magyarok), Linkin Park

Machine Head (pl Darkness Within), Mindless Self Indulgence

Nirvana, Pop Evil, Rise Against, Seether, Sixx:A.M., Skindred, The Offspring, The Unguided (ha már írtad Amaranthe-t ők is svédek és maga a stílus ugyan az), The Used

Pár amiket hallgatok, meg persze ott vannak még az örök együttesek is pl Gn'R, Iron Maiden, Dio ééés még sorolhatnám...

2014. jún. 6. 20:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat ! :)
2014. jún. 7. 22:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Gemini Syndrome, Sonic Syndicate, The Unguided, Skillet, The Letter Black, Sixx:AM, Panic!At The Disco, 30 Seconds To Mars, Halestorm, Young Guns, Billy Talent, Green Day, Linkin Park, Nickelback, Fall Out Boy, Scar Symmetry, Dead By April, Sick Puppies, Papa Roach, Nemesea, The Rasmus, Korn
2014. jún. 8. 22:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat ! ^^ Már kicsit jól esett hogy más is hallgat olyat mint én. :) (Suliban folyton csesztettek eddig mert rajtam kívül mindenki a "menő" zenét hallgatja (Rappet) ><)
2014. jún. 13. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!