Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ajánlanátok ezekhez hasonló...

Ajánlanátok ezekhez hasonló együtteseket? Már kezdem unni a zenéimet, jól jönne vmi új (:

Figyelt kérdés
Amiket leginkább hallgatok:10Years,Bullet for my Valentine pár száma,Evenescence,Escape the Fate,Anti Fitness Club,Flyleaf,Paramore,Skillet,Linkin Park,Nickelback,Secondhand Serenade,Story of the Year,Simple Plan,The Red Jumpsuit Apparatus,Three Days Grace,The Grenma,Green Day,Good Charlotte,Sum41.
2011. júl. 5. 17:19
 1/9 anonim válasza:
The Devils Wears Prada, Asking Alexandria, Eyes set to kill, Sparks The Rescue, most hirtelen csak ennyi jutott eszembe :d
2011. júl. 5. 17:53
 2/9 anonim válasza:

Jah meg nemárt meghallgatni még az As I Lay Dying sem :)

nemtom bejönne-e. Picivel keményebb mint a bullet for my valentine

2011. júl. 5. 17:57
 3/9 anonim válasza:
Hmm...úgylátom inkább a Nu Metal az ami imponál nálad :) De hallgass bele ilyenekbe,hogy Deathstars,OOMPH,Pain,Sweet Noise,Lifer :)
2011. júl. 5. 18:39
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat,belehallgattam mindegyikbe,bár a legtöbb nekem nagyon üvöltős volt:D.A Sparks The Rescue és az Eyes set to kill tetszett,bár az Eyes set to kill is kicsit túl kemény volt.Inkább Three Days Grace-hez hasonlókra gondoltam,de majd még keresgélek Youtube-on:)Ha eszetekbe jut még valami,azért szivesen fogadom még a válaszokat:)
2011. júl. 6. 12:35
 5/9 anonim ***** válasza:
2011. júl. 7. 20:41
 6/9 anonim ***** válasza:
30 Seconds To Mars, Breaking Benjamin, The Courteeners, Beatsteaks, Franz Ferdinand, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Arctic Monkeys, Maximum The Hormone, Milburn, Razorlight, Subscribe, FreshFabrik, Eldrine, Yüksek Sadakat, Blink 182, Weezer, AFI, Kings Of Leon, The All American Rejects, White Lies, Alice In Chains, Puscifer, Disturbed, ...
2011. júl. 8. 01:15
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi(:
2011. júl. 9. 18:06
 8/9 A kérdező kommentje:
Ismerek is ezek közül jópárat,a 30Seconds to Marsot,Rise Against-et,Avanged Sevenfoldot szeretem:)
2011. júl. 9. 18:19
 9/9 A kérdező kommentje:
Ja,meg a Foo Fighterst is:)
2011. júl. 9. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!