Elektromos gitározni szertetnék de semmit nem értek az "énekhez" ( énekből laza 2.5 vagyok ). Mit tegyek?
Szia! Gyakorolj! :D (mily meglepő :D)
Ha 2.5 vagy énekből, szerintem még ne menj magántanárhoz, egyenlőre ez kidobott pénz.... Bátyám (18 éves) 2 hónapja kezdett el magától tanulni, és rengeteget fejlődött már!!! Gondolom ismersz olyan számokat, amelyeknek kisebb a hangterjedelme (nem ugrál nagyokat) töltsd le a lyricsét, és ha még nem akarod a családod előtt, akkor ha egyedül vagy, énekelgess!!!! Vigyázz, hogy, ne erőltetsd meg a hangszálaidat!! Ha még nem tudsz egy hangot kiénekeleni, ne feszítsd, hagyjad, előbb-utóbb meg fog az szólalni!!!! :) HA GYAKOROLSZ!!!! :D Ajánlom még a skálázást!!
Ha már tudsz nagyjából elénekelni egy dallamot, viszonylag tiszta, és nagyon komolyan gondolod, akkor érdemes egy megbízható énektanárt keresni.
U.I.: még adok egy tippet: ha van rá lehetőséged, kb 2 hetente vegyél be egy kanál olivaolajat!! Ez ápolja a hangszálaidat. (Én csinálom ezt, és jelentősen hallatszik) Ha még soha nem ittál olivaolajat, akkor először csak egy kicsit kóstolj meg, ne félj, nem lesz azért nagyon szar, meg lehet szokni :) de ha nagyon nem jó, ne csináld, ez nem kötelező feltétele az éneklésnek, csak egy tipp :) SOK SIKERT *-* *-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!