Milyen akusztikus gitárt vagyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok, nem első gitár lenne, van már egy klasszikusom meg egy elektromosom. A klasszikus helyett szeretnék venni egy akusztikust, lehetőleg negyvenezer alatt, vagy max annyiért. Először egy Cort AD880-al szemezgettem, de annak úgy látom, felemelték az árát... Fontos még, hogy legyen belőle balkezes, ugyanis balos vagyok. :) Szóval tudnátok ajánlani pár modellt? A főbb kritériumok igazából csak az ára, hogy balkezes legyen, és persze azért ne is egy gagyi legyen, ami első gitárnak jó legfeljebb. Előre is nagyon szépen köszönöm.2014. jún. 4. 18:23
1/2 A kérdező kommentje:
*vegyek
2014. jún. 4. 18:25
2/2 anonim válasza:
személy szerint én nagyon Fender-párti vagyok, szerintem a cd60-as egy nagyon jól szóló darab. klasszikust akusztikusra cseréltem szintén, és pont ma érkezett meg cd60 all mahogany... kicsit biztos más a hangja, mint a sima cd60-nak, de eddig csak jót hallottam róla. egy alaptípus, de szépen szól. és van baj kezes is 40ért. ha jobban körülnézel és szerencséd van lehet, hogy találsz akciósat, szerintem megéri :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!