Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Elektromos gitárt kell hangolni?

Elektromos gitárt kell hangolni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy buta kérdés, de tényleg nem tudom, hiszen rá van kötve az erősítőre, nem? Vagy annak semmi köze az egészhez? Nehezebb hangolni, mint egy akusztikus gitárt? Van akusztikus gitárom, de nem tudok rajta játszani, mert nem akarom úgy elkezdeni, hogy nincs behangolva....
2014. jún. 1. 19:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Ugyan úgy kell behangolni mint egy akusztikus gitárt, a hangok megmaradnak csak kicsit torzulnak erősítővel
2014. jún. 1. 19:06
 2/6 A kérdező kommentje:
nehezebb rajta játszani, mint egy akusztikus gitáron?
2014. jún. 1. 19:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ugyanolyan
2014. jún. 1. 19:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem nehezebb, csak más. Akusztikus gitáron is lehet komoly technikával játszani és alapszinten akkordozgatni, meg elektromoson is. Remélem, nem mondod komolyan, hogy a hangolás tart vissza a gitártanulástól... Leszedsz gépre vagy telefonra egy hangolóprogramot, és mégy úgy is max 5 perc lesz, ha először csinálod. Youtube-on van egy csomó oktatóvideó a témában, keress rá.
2014. jún. 2. 16:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Egyik ismerősöm telójával egyszer megcsináltam, szerintem fél óra alatt se lett jó. Nekem nincs okostelefonom, és mikrofonom se :/
2014. jún. 2. 22:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Akkor vegyél egy hangolót, basszus, az sem több 3000 forintnál...

És valamit nagyon ügyetlenül csináltál akkor, oké, hogy én gyakorlott vagyok ilyen téren, de el nem tudom képzelni, mit szöszmötöltél vele fél órát :D

2014. jún. 3. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!