Hogy kell pengetni? /gitárt/bővebben lent/
Figyelt kérdés
Magamtól tanulok gitározni(netről, könyvből).
Ha egy dalnak megvannak az akkordjai
azt honnan tudom ,hogy hogy kell pengetni(lefelé- vagy fölfelé-,és milyen ütembe kell pengetni)
Vagy csak hallgassam meg a dalt párszor és jöjjek rá?
Köszi a válaszokat!
2010. jan. 1. 15:02
1/2 anonim válasza:
Akusztikus vagy elektromos? Ak.on mindig a tenyered belseje felé kell mozgatni a mutató, középső, gyűrüs hüvelyk ujjad. Felfelé! Én most tanulok a zeneiskolában. Ha segítettem, akkor szívesen. Elektromoshoz nem értek:)
2/2 anonim válasza:
te elolvastad egyáltalán a kérdést?:D A kérdező nem azt kérdezte hogy hogy kell pengetni egy klasszikus gitárt, hanem hogy akkordozásnál milyen ritmusban kell pengetni
egyébként, nincs rá szabály, egy idő után kialakul majd többféle ritmus, most még csak hallgasd meg sokszor a számot, és próbáld leutánozni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!