Gitárt milyen ütemben szokták pengetni?
Szia! Nézd meg, hogy a kotta alján írja-e azt, hogy hogy kel pengetni. Pl: fel-le szünet le
Próbáld a pengetést a ritmushoz igazítani, ne csak a le-le pengetést alkalmazd, próbáld ki. Ezt így leírni elég nehéz, nézz meg a jutyubonxD pár videót, ott ellesheted a pengetéseket :D:D:D
Köszönöm a válaszokat:)
Utolsónak is, bizonyára igazad van:)
De én én úgy gondolom, hogy az életben minden tanulható, így ez is. Szerintem az életben minden (a vele született ritmusérzék is) sem veleszületett, maximum tudat alatt elsajátított. Pl. sokat hallott gitárzenét, akár rádióból, kedvtelésből, iskolából, és megmaradtak benne ezek a dolgok, és ösztönösen érzi, hogy mit hogy kell. De ez is tanult dolog. És ha az elméletem helyes, én is meg tudom tanulni. És tudom, hogy egy idő után úgyis jön majd magától. A dolgok már csak ilyenek. Nem szeretnék gitárvirtuóz lenni, sem együttesben zenélni. Cska a magam szórkakoztatására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!