Nektek mennyire jön be Avicii új, countrys elemekkel atszőtt stílusa?
Figyelt kérdés
Az újabb számai (Hey brother, Addicted to you) szerintem borzalmasak, semmi olyan nincs amiért kedvelni kezdtem őt
(Seek romance, levels, stb)
Ti hogy látjátok?
2014. máj. 25. 22:43
1/3 anonim válasza:
A régebbi számait is szerettem, de ezek a mostaniak nagyon bejönnek, megmondom, miért:
rengeteget utazom vonattal, sokszor rossz a kedvem, de amikor például utazás közben a hey brothert hallgatom, olyan jókedvű, napsütéses, álmodozós érzésem van, mint semelyik másik zenénél. Egyszerűen felvidít, boldog leszek tőle, megvigasztalódom és visszajönnek a balatoni gólyatáboros emlékeim, amikor minden reggel a wake me up-ra keltünk.
lehet, hogy elcsépelt tucatszámok, de nekem a boldogságot jelentik.
2/3 anonim válasza:
semennyire. a régi jó club house avicii jobb volt
3/3 anonim válasza:
Avicii sosem játszott Club House stílusban. Írd be Youtube-ba hogy Club House, aztán hallgass meg egy Avicii számot. Egy ideig nagyon jó ez a country beütés. Amikor egy éjszaka tettem meg a Magyarország - Hollandia távolságot és a német pályákon mindig a Hey Brothert nyomatták, az tetszett, de meg is untam egyben. Így utólag nekem jobban tetszenek a régebbi számai pl.: Seek Bromance, Last Dance, Levels, Nicktim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!