Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Dj legyek álmot ne adjam fel?

Dj legyek álmot ne adjam fel?

Figyelt kérdés
Mint dj elèg sok van hazánkban viszont telített a szakma ès attòl fèlek nem tudnèk èrvènyesülni.Pár èv után most lenne saját pultom.De félek hogy ne tudnám kihasználni ìgy felesleges lenne.Sok várakozás után nincs kedvem az egèszhez de egyik oldal meg az mondja most a cèl elött ne add fel.A zenèt egyszerüen imádom ez a gond.Mi legyen? 21/f
2014. máj. 8. 22:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Először az mondd meg, mit jelent neked a DJ mint fogalom.

Aki fájlokat játszik és szoftverrel mixel az nem DJ hanem egy bohóc.

A valódi DJ eredeti hanghordozókat használ, sokat öl bele anyagilag, és nem szoftverrel dolgozik.

Tehát döntsd el, hogy sokadik bohóc akarsz lenni, aki alázat nélkül csinálja, nulla befektetéssel, vagy sem.

2014. máj. 10. 16:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Nos, ha olyan vagy mint én, aki zene nélkül élni se tud, akkor nincs miről beszélni.

Én a house-on kívül minden elektronikus zenét szívesen hallgatok (manapság még többet is). De a metál is topon van nálam, már elég rég óta. Szóval vettem egy gitárt 120-ért, agyaltam mi legyen, de nem bántam meg.

Viszont azt neked kell el döntened hogy mire költesz! Ezt csak te érezheted igazán :)

2014. máj. 10. 16:06
 3/3 A kérdező kommentje:
1 válaszolò ilyen szoftverr meg kontroll eszembe sem jutott.Ez alapján meg nem lennèk egy ùjabb bohòc mert van fogalmam ròla .Ès csak lejátszò jöhet szòba pl pionner cdj 200 as.Azèrt valamennyit konyìtok a tèmához máskülönben nem kèrdeznèm mert komoly a szándèk.
2014. máj. 10. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!