Nem tudom mi tevő legyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Megpróbálom felvázolni mit érzek,mi a helyzet...igazából zenész családban nevelkedtem,mindig is szerves része volt ezért is a zenének az életemben meg azért is mert szerettem,szeretem. Tanultam zongorán,stb ,stb ,stb...megpróbálom kihagyni,röviden írni a lényeget...eljött a tizenéves korom,akkor még nem éltük ezt a világot,hogy mindenki DJ akar lenni.El is kezdtem a pályafutásom ha mondhatom így,voltak kisebb nagyobb sikerek...ezután 20évesen elkezdtem megalapítani a családom,mert a szerelemnek is nagy része volt és van is az életemben...közben már javában toltam a zenekészítést is ,nem csak a mixelést...ennek köszönhetően is voltak kisebb nagyobb sikereim. Igazából volt bennem egy olyan hajtóerő,egy olyan motávicó az ennek köszönhetően okozott boldogság miatt,hogy ha akartam sem tudtam volna abbahagyni..nos azóta eltelt 5 év,én egyre kevesebbet tudtam foglalkozni a zenével,és szó mi szó sokszor a kedvem is elment annak láttán,ami történik..mindenki dj akar lenni,ráadásul elég @ar lett az EDM,legfőképp a hozzáállás a zenéhez itthon...ha kimész németbe csak egy példa..mai napig találsz telt házas trance partit..nem szűkűl be a látótér csak egy stílusra azért,mert most az jó...namind1.Ebbe is belefáradtam,minden pénzem a családra megy...stb,igazából most ott tartok,hogy imádom a zenét de valahol nagyon szar érzés,mintha lemondtam volna az álmomról,mintha belefáradtam volna,mintha nem hinnék már benne annyira ami lehet most viccesen hangzik lehet nem,de pont én aki mikor elkezdte ugyanígy valahol parázott és mégis csak a pozitiv fejlődés mutatkozott...hogy miért írtam ide? Segítsetek,véleményezzétek légyszi mit gondoltok erről? Ne adjam fel az álmomat senki miatt? Vagy tényleg nem lenne értelme? Sokszor eszembe jut az is,szeretnék úgy élni mint átlag ember..autó,ház,stb...de nagyon sokszor hiányzik a zene is...:/ nemtom mit tegyek. Előre is köszönöm a türelmet mindazkonak,akik végigolvassák és azoknak is,akik esetleg kommentelik. Szép napot!2014. márc. 12. 11:41
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!