Mi tévő legyek?
Az első babám császárral született (fájásgyengeség, téraránytalanság, merconiumos magzatvíz miatt). Hamarosan újra szülök, és félek, nehogy megismétlődjön ez az egész: a lányomat 3 nap után hozták ki szoptatásra, lázas lett, antibiotikum, oxigén..... egy hét kórház...
2 hónapja kérdeztem a dokim, hogy mennyi az esély az újabb császárra, azt mondta egy császár még nem indok a másikra, de benne van, hogy ismétlődnek az okok. Viszont a családom azt tanácsolta beszéljek vele, hogy mindenféleképpen császár legyen, nehogy komplikáció legyen belőle, féltenek minket!
Lehet kérni császárt? Én még erről nem hallottam!
A császár egy óriási hasi mütét. Ott elképzelhetetlen a komplikáció?
De ezt ne a családod hanem te döntsd el.
Orvosa válogatja. Van olyan doki, akinek indok az első császár a másodikra. Én is császáros voltam,beszűkült ctg, meconiumos magzatvíz miatt. A fiamat 5 nap után kaptam meg, addig a PIC-en volt. Szóval tudom, hogy miről beszélsz, mi az aggodalmad.
Én biztos kiharcolnám a császárt.
Köszönöm, hogy megértesz. A lányom is majdnem a pic-re került, éppenhogy megúszta!
Tudom mivel jár a császár, egy komoly műtét, de a baba miatt én inkább ezt választanám, minthogy újra megismétlődjön, vagy netán még rosszabb dolog történjen a babával!
Rendes a dokim amúgy..... csak műtétre kérni olyan fura nekem! Indok éppen lenne, előző császár, szemüveges vagyok, a terhesség végére magas lett a vérnyomásom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!