Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Az első babám császárral született (fájásgyengeség, téraránytalanság, merconiumos magzatvíz miatt). Hamarosan újra szülök, és félek, nehogy megismétlődjön ez az egész: a lányomat 3 nap után hozták ki szoptatásra, lázas lett, antibiotikum, oxigén..... egy hét kórház...

2 hónapja kérdeztem a dokim, hogy mennyi az esély az újabb császárra, azt mondta egy császár még nem indok a másikra, de benne van, hogy ismétlődnek az okok. Viszont a családom azt tanácsolta beszéljek vele, hogy mindenféleképpen császár legyen, nehogy komplikáció legyen belőle, féltenek minket!

Lehet kérni császárt? Én még erről nem hallottam!

2014. márc. 11. 17:03
 1/5 anonim ***** válasza:

A császár egy óriási hasi mütét. Ott elképzelhetetlen a komplikáció?

De ezt ne a családod hanem te döntsd el.

2014. márc. 11. 17:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Én is inkább a császár mellett vagyok, de nem szeretnék egyből császárt.
2014. márc. 11. 17:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Orvosa válogatja. Van olyan doki, akinek indok az első császár a másodikra. Én is császáros voltam,beszűkült ctg, meconiumos magzatvíz miatt. A fiamat 5 nap után kaptam meg, addig a PIC-en volt. Szóval tudom, hogy miről beszélsz, mi az aggodalmad.

Én biztos kiharcolnám a császárt.

2014. márc. 11. 17:53
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy megértesz. A lányom is majdnem a pic-re került, éppenhogy megúszta!

Tudom mivel jár a császár, egy komoly műtét, de a baba miatt én inkább ezt választanám, minthogy újra megismétlődjön, vagy netán még rosszabb dolog történjen a babával!

Rendes a dokim amúgy..... csak műtétre kérni olyan fura nekem! Indok éppen lenne, előző császár, szemüveges vagyok, a terhesség végére magas lett a vérnyomásom...

2014. márc. 11. 20:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Amennyi oxigénhiánnyal született baba van, nem kérdés a császár. Ott nekünk lehet leginkább szövődmény, de a babának némileg könnyebb. Szültem is, császárom is volt. Utóbbinál a fájdalomtól haldokoltam, de nem sérült szülés közben a gyerek! :)
2014. márc. 14. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!