Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit csináljak? Nem értek ehez...

Mit csináljak? Nem értek ehez anyira.

Figyelt kérdés

Hali

Szeretnék egy együttest.

Stylus: Pop/punk, Punk/rock, Punk.

De egyenlőre nem tudok semmit ezekről csak hogy jó féle zene.

Szeretnék egy rövid jellemzést. És hogy mitöl punk a punk . na meg a többi

Szóvaél a stylusok stilus jegyeit szeretném meg tudni: Miben térel a gitár játék a dob és a basszus más műfajoktól.

És hogy a szöveg menyiben tér el.

ÉS pár pl együttest (magyar külföldit egyaránt) irjatok

Előre is köszönöm.

2009. dec. 26. 23:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

na figyelj.az elején énis így voltam az egésszel. nem tudtam mi az a punk, de éreztem hogy az akarok lenni. de nem ám az a pózer köcsög, hanem az a rendes,'igazi' punk. sikerült. csak sok iőt töltöttem velük. a punk zene nem a darálásról szól. pl. hétköznapi csalódások, exploited, casualties, cpg. ez csak pár a sokszáz közül. ha zenélni akarsz, tedd.ha szöveget akasz írni, írj olyanokat amit a HCS (hétköznapi csalódások) is ír.vagy a prosectura. humoros mégis egy picit politika-szidó.vagy meghallgatsz cpg-t. nem darál, mégis csontig hatol a szövege. a dallam bármilyen lehet amit elképzelsz csak ne olyan mint a büös kis májli szájruszé vagy pl. mondhatnék még bárkit. a szöveg lehet cigánygyűlölő, ilyeneket mi is fohunk gyártani. akkor politikaellenesek, minden pártot szidjon főleg a komcsikat,baloldaliakat, szélsőjobbosokat, akkor írhattok olyanról is, hogy milyen jó lenne ha... :D ja és ne írj olyanokat hogy hülye skinheadek pl. a skinheadek jók, angliában is tökéltesen megvannak a punkokkal, csak az egész rösszul jött be magyarországra. ja és még tt van az alvin és a mókuok is,az is egy 'példakép' lehet. jó most leírtam egy csomó baromságot (ami annyira nem is baromság) így ömesztve, bocsi :D de ha kérdésed van nyugodtan írj privibe, nem harap a néni :D ja és a punk nem kortól vagy öltözködéstől függ, hanem viselkedéstől, életérzéstől.

13/punklány

2010. okt. 3. 20:43
 12/12 anonim ***** válasza:
előző vok. cigánygyűlölő alatt nem rasszista szövegeket értek, én sem vagyok az, de pl. azért leütöm hogyha beszól nekem csak azért met bakancs van rajtam.. szánalmasak az ilyenek. ja és figyelj arra, hogy ne legyenek rasszista szövegek, nemtom írtam e hogy a skinheadeket ne bántsátok :D sok sikert
2010. okt. 4. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!