Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ez milyen gitár? Szerintetek...

Ez milyen gitár? Szerintetek jó? Én nem értek hozzá?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy gitárt és ez a gitár már rég óta tetszik, csak nem tudom, hogy milyen gitár ez. Szerintetek jó ? Segítsetek kérlek. Ha tudtok valami ilyesmit, kérlek írjatok. Köszönöm szépen.
2011. jún. 28. 11:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Link?
2011. jún. 28. 11:51
 2/9 A kérdező kommentje:
2011. jún. 28. 11:55
 3/9 A kérdező kommentje:
bocsi...:) lemaradt
2011. jún. 28. 11:55
 4/9 anonim ***** válasza:

Ez egy fekete fémhúros akusztikus gitár. A márkát nem tudom megmondani, a csillag berakások alapján azt gondolom, hogy signature/custom modell lehet. Pont ilyet nem hinném, hogy kapsz, de hasonlóból lehet válogatni. pl:

[link]

2011. jún. 28. 13:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát, keresgéltem elég sokat, de nem találtam meg sehol ezt a gityót, pedig mintha láttam volna valamilyen hangszerbolt honlapján :( a képeken pont a gitár feje nem látszik... Azt biztosan tudom, hogy Avril elektromos signature gitárja Squier, sztem ez is az lehet. ha megtaláltam, írok :DD
2011. jún. 28. 13:38
 6/9 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm!!! :)
2011. jún. 28. 15:18
 7/9 anonim ***** válasza:

Na, megkérdeztem WikiAnswers-en és ez jött válaszként :P

"In pictures of her that I could find, she is using an older model, small bodied Gibson acoustic, and she also has been seen playing Hofner acoustic guitars, and probably others as well."

szóval régebbi, kisebb testű Gibsonokon és Höfner akusztikusokon játszik :)

konkrét képeket meg ilyesmit nem nagyon találtam, de van egy elég egyszerű megoldás: veszel egy fekete Gibson (vagy akármilyen :D) akusztikus gitárt és próbáld megkérdezni ezt az emberkét, hogy tudna-e csillag alakú bundmatricákat készíteni :)

[link]

2011. júl. 3. 11:08
 8/9 anonim ***** válasza:
inkább itt próbáld meg elérni, ha ez is meg lesz hosszabbítva, akkor meg ott :) ha egyikre sem válaszol, akkor marad a privát :P
2011. júl. 3. 11:11
 9/9 anonim ***** válasza:

bocs, link lemaradt xD

[link]

2011. júl. 3. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!