Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek minek, kinek...

Szerintetek minek, kinek higgyek? És min múlik a hallás?

Figyelt kérdés
Van aki azt mondja jó tiszta nem hamis (igaz barátaim akikkel nem hazudunk egymásnak), mások (a szüleim!) azt mondják pocsék. Az énektanár szerint is jó. Belülről tök jónak hallom de ha visszajátszom :S
2009. dec. 22. 20:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Jófejek a szüleid...

Szerintem valahogy linkeld el a hangodat, hogy az itteniek megítélhessék. Egyébként nekem is förtelmes a hangom ilyen szar elektronikus kütyükkel visszajátszva, egyszerűen taszít:D még az is amikor beszélek és nem énekelek. De szerintem az énektanár jobban meg tudja ítélni a hangodat, mint bárki más

2009. dec. 22. 20:41
 2/4 A kérdező kommentje:
szeretem a szüleimet...Bár ebben lehet h nincs igazuk majd ellinkelem:)
2009. dec. 22. 22:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Majd énmegmondom. Énekeld fel Paolo Meneguzzi - Sara című számot. Nem találtam acapellát, úgyhogy mindketten jól járunk: te megtudod, milyen a hallásod, mert megmondom, és meg megkapom az éneket. Nekem *ar a hangom. Meg a hallásom se a legjobb (zenélek, de kotta nélkül nehéz a dolgom).
2010. márc. 10. 21:13
 4/4 A kérdező kommentje:
huuhh ennek nehéz a szövege de majd:) csak add meg az e-mailcímed:)
2010. márc. 10. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!