Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen hatással vannak rád...

Milyen hatással vannak rád kedvenc számaid?

Figyelt kérdés
Nekem például, bátorságot, önbizalmat adtak. Rengeteg gondolkodok kedvenc számom hallgatása közben, ami nekem a eszembe jut róla. Ha én nem hallgatnék zenét, szerintem egy idegroncs lennék és összetérnék. Neked mennyit jelent a kedvenc zenéd?
2009. dec. 21. 17:57
 1/5 anonim ***** válasza:
kb. ugyanaz mint neked.Ezek olyan zenék, amiket sohasem unok meg, örökké hallgatom őket.Neked mik a kedvenceid?
2009. dec. 21. 18:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Csatlakozom Hozzátok, ugyanezek elmondhatók rólam is. :) Egyszerűen tele leszek energiával, és hihetetlen jó kedvem lesz.
2009. dec. 21. 20:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Én pont kikapcsolom végre az agyam a kedvenc számaim alatt. Ez felszabadít és megnyugtat, hogy ez mennyit jelent? Vannak olyan percek mikor mindent, néha csak egy kis lelki békét, valamikor pedig egy kellemes muzsikát... : )
2009. dec. 21. 22:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát nem túl nagy a változatosság nekem. Az MP4-emen csak Lady Gaga van, mert nekem az adja meg az egész jellemem. Egyébként inkább a női énekesek szeretem, de mondjuk valami ritmusos Hip-Hop-tól is feltudok lángolni(Ciara):)
2009. dec. 21. 22:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát nekem az ilyen pörgős számok azok úgy hatnak rám mint a kábítószer. Magyarán mondva feldobnak, pörgök tőlük és nem tudok leállni, elfelejtem minden gondom és csak a zenére koncentrálok és elvarázsol olyankor teljesen a hatásuk alá kerülök. :D Ami meg szomorú,szerelmes azok pedig úgy hatnak rám hogy csak ülök és gondolkodom. : )
2009. dec. 22. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!