Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik könyvek voltak rátok...

Melyik könyvek voltak rátok hatással leginkább? Melyik számodra a kedvenc?

Figyelt kérdés
Sajnos én kifogytam az ötletekből. Az összes olyan könyvet olvastam, ami érdekelt valamilyen szinten ezért kéne pár tipp új könyvek ügyében. Előre is köszi a válaszokat.
2010. júl. 7. 16:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Én rengeteg könyvet olvastam az életem során.persze vannak olyan könyvek amiket még ma is el tudok mesélni,mert annyira a hatása alatt voltam...Pár könyvet ajánlanék..

-15 évesen olvastam a Szilvási Lajos:Egymás szemében (két lakótelepi szerelmes fiatal naplóbejegyzéseiről szól)

-18 évesen olvastam Maurice Druon: Elátkozott királyok 3 részes könyvét. (A francia királyi udvarról szól kezdve a Napkirállyal.Nagyon jó történelmi regény amiben minden benne van.Kezdve a árulástól,megcsalás,gyilkosság,testvérháborúig)

- 20 évesen olvastam Leon Uris: Meghalsz tengerész ( Fiatal amerikai fiúkról szól akik úgy döntenek,hogy tengerészgyalogosnak állnak be a II.világháború miatt.Az ő történetüket írja le.A főszereplő fiú története annyira meghatott,hogy megfogadtam ha fiam születik ugyanazt a nevet adom mint a főszereplő neve..) csak megjegyzem pár hónapra rá fiam született,és azt a nevet kapta..

- Stephen King: Mobil

Stephen King : Végítélet

- Danielle Steel: Kaleidoszkóp (itt volt,hogy sírtam annyira meghatott)

-Danielle Steel: Hullócsillagom (az elhunyt fia történetét meséli el)

2010. júl. 7. 16:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Találtam a hozzászólásban olyat, aminek utána fogok nézni. :)
2010. júl. 7. 16:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Hali, ha nem ilyen tvájlájt rajongó vagy, és érdekelnek komolyabb művek is, akkor ajánlanám:

Goncsarov-tól az Oblomovot. Tartalmakat nem írok, mert ezeket nem lehet pár szóval jellemezni.

Dosztojevszkij-től a bűn és bűnhődés-t

Jack London-tól: Martin Eden -Ezután a könyv után kezdtem el írni :D

Ha a kalandregényeket szereted, akkor ajánlom az Eragon sorozatot, szerintem sokkal jobb mint a Harry Potter. Szóval ha az tetszett, ez mégjobban fog :D

2010. júl. 7. 17:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Mindenre vevő vagyok. Bűn és bűnhődésen már túl vagyok az jó volt. Furcsa az orosz irodalom, de jó! Eragon sorozatot is olvastam még anno. Köszi a válaszod!
2010. júl. 7. 17:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Torey Hayden: Szellemlány
2010. júl. 13. 19:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Az Alkonyat 3. része, az Eclipse. Főleg azért, mert én se tudtam dönteni 2 fiú közt. És még A tesóm nem semmi JAcqueline Wilsontól.
2010. júl. 23. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!